Акварел 2 / Aquarell 2

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. БРИЗ / УЛ. Д-Р МАКСИМ КАРАДЕНЕВ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
Цена при запитване
Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Мезонети

Площи:
49 м² — 77 м²

Спални:
1

Бани:
1

Имоти в сградата / комплекса:
55

Продадени:
45

Резервирани:
0

Свободни:
10

Референтен номер:
VAR-VRN 5758

Отопление
Електрически печки

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Климатик
Климатици инверторни

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Електрически печки
Климатизация
  • Климатици инверторни

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 3%

План на плащане с отстъпка 3%. Първа вноска 0% от цената.

LUXIMMO предлага продажба на апартаменти в жилищен комплекс „Акварел 2“ - най-новият проект на компанията, разположен в местността „Свети Никола“. Основната идея заложена в комплекса е съвременният начин на живот, като симбиоза между функционална архитектура, съвременен дизайн и екологична околна среда.

Основните преимущества на проекта са красивата гледка към Варненския залив, зелените площи, заобикалящата го среда, утвърденото качество на строителни и довършителни работи.

В близост се намират множество автобусни спирки, учебни заведения, детски градини (в кв. Чайка), търговски център и супермаркет („Пикадили парк“), магазини и заведения. За лесния достъп до централната зона на града, бързото предвижване и липсата на задръствания, спомага разположението до главните булеварди „Княз Борис I“ и „Васил Левски“.

Комплекс „Акварел 2“ е разположен върху имот с площ от над 3 000 кв.м, от който едва 1/3 е застроена. Сградата е четириетажна, с обща разгърната застроена площ в размер на 5 200 кв.м. и се състои от две Г-образно разположени тела с основна ориентация юг-изток. Поради денивелацията на терена, следваща общия релеф в района и липсата на възможност от застрояване на площите пред сградата, повечето апартаменти разполагат с красива гледка в посока Варненския залив.

В сградата са организирани 56 жилища с една, две и три спални с площи от 47 до 140 кв.м. Апартаментите се предлагат с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, блиндирани входни врати.

В границите на комплекс „Акварел 2“ са разположени общо 64 открити и закрити паркоместа.

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп, гарантиращ спокойствието на живущите. Услугите по поддръжката включват ежедневно почистване на общите части на сградата, поддръжка на озеленените площи, домофонната система, видео наблюдението в комплекса, асансьорите, както и денонощна охрана и портиер.

Поддръжка на сградата и общите части: 7 евро с ДДС на кв.м. на година.

Етап на строителството Акт 14. Въвеждане в експлоатация края на април 2014 г.

Схема на плащане:
30% на Предварителен договор.

10 % на Въвеждане в експлоатация.

Останалите 60 % по договаряне.

Комисионна от купувача: 3 % на Предварителен договор.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Видео

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Управление и поддръжка

Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп, гарантиращ спокойствието на живущите. Услугите по поддръжката включват ежедневно почистване на общите части на сградата, поддръжка на озеленените площи, домофонната система, видео наблюдението в комплекса, асансьорите, както и денонощна охрана и портиер.

`

Технически характеристики

1.Конструкция - монолитна, стоманобетова; етажни плочи – безгредови с греди по контура на сградата; покривната конструкция е стоманобетонна безгредова плоча; стени - тухлени с материали на производителя „Винербергер”.


2. Довършителни работи апартаменти
2.1.Тавани:
 Дневни, трапезарии, кухненски бокс, спални и коридори – гипсова мазилка;
 Санитарни помещения – стоманобетонна плоча.
2.2.Стени:
 Дневни, трапезарии, кухненски бокс, спални, коридори - гипсова мазилка;
 Санитарни помещения - вароциментова мазилка, инсталационни пакети влагоустойчив гипсокартон с циментова шпакловка.
2.3.Подове – шумо и топлоизолираща замазка, състояща се от 2см XPS и 5см армирана циментова замазка /топлоизолацията XPS се произвежда от гранули полистирол по метода на ектрудирането, в резултат на което има напълно затворена клетъчна структура, не се рони, не поема влага, не старее и има голяма якост на натиск/.
2.4.Подове тераси и балкони – топлоизолация от 2см XPS, армирана циментова замазка за наклон към сифон, хидроизолация по тераси над обитаеми помещения, настилка от гранитогрес на еластично лепило и фуга за външно полагане. При терасите над обитаеми помещения топлоизолацията е 8см XPS.
2.5.Вътрешни подпрозоречни первази – мраморизиран варовик в светъл цвят.
2.6. Входна врата – блиндирана, с касов ключ; метална каса; без вътрешни врати.
2.7.Външна дограма
 Петкамерна PVC дограма, система „ЕТЕМ Q72”, цвят на профилите – бял отвътре, отвън с AL капачка в цвят по RAL, монтажна ширина 70мм; обков с позиция на отваряне за микровентилация;
 Стъклопакети – 24мм.
 за помещения на север и изток – с нискоемисийно/Low-e/стъкло + аргон/позволява на топлината да прониква в помещението, а не позволява тя да излиза от него; стойността на коеф.на топлопреминаване на стъклопакета, комбиниран с аргон е Ug=1,1W/m2K, при мах.допустима 1,7, а светопропускливостта е 79%/;
 за помещения на юг и запад - мултифункционално + аргон /не допуска слънчевата енергия да прониква в помещението, като същевременно не ограничава пропускането на светлината и по този начин осигурява комфорт през лятото, а през студените месеци не позволява на вътрешната топлина да излиза навън; стойността на коеф.на топлопреминаване на стъклопакета, комбиниран с аргон е Ug=1,1W/m2K, при мах.допустима 1,7, а светопропускливостта е 70%/;
 стъклопакета на витрини при фасади без тераса - триплекс с Н=1,05м.
 Монтирани шнапери на балконските врати.


3. Инсталации
3.1.ВиК инсталации в кухни, бани, тоалетни, перални помещения:
 Водопровод - полипропиленови тръби, изводи до тапа, водомер с възможност за монтиране на допълнително устройство за дистанционно отчитане на консумираната вода;
 Канализация - PVC тръби, изводи до тапа, подови сифони в мокрите помещения.
3.2.Ел. инсталации – монтирани ключове и контакти, заредени с фасунги, домофонна инсталация с монтиран домофон, изводи за телефон, телевизия и интернет.
3.3. Вентилация:
 Аспирации на кухни – смукателни комини и тръба ф110 с монтирана РVС розетка. Препоръчително е монтирането на обратна клапа при комина за включване на аспиратор над ел.печка /задължение на купувача/;
 Санитарни помещения – с монтирани ел.вентилатори.
3.4.Климатизация - мултисплит система. Климатични машини “GREE” с вътрешни тела за подов/стенен монтаж.


4.Довършителни работи общи части
4.1.Подземен гараж – шлайф бетон, секционна автоматична гаражна врата с дистанционно отваряне.
4.2.Фасади– изцяло топлоизолирани с 8 см EPS /познат е още като стиропор - произвежда от гранули полистирол, които под въздействие на гореща пара се раздуват /експандират/, в резултат на което се получава микропорест изкуствен материал, 95% от обема на който е въздух. Позволява на стените „да дишат”, т.е. съдържащата се или попаднала влага постепенно се изпарява в околното пространство/, стъклофибърна мрежа и циментова шпакловка.
 Декоративна силиконова мазилка на „Baumit” /пастообразна, тънкослойна мазилка на основа силиконова смола, много добре отблъсква водата, устойчива на атмосферни влияния и замърсяване, паропропусклива и подходяща за полагане върху топлоизолация от EPS/;
 Парапети – по архитектурен детайл.
 Тавани на тераси и прегради между съседни тераси – дъсчена обшивка.
4.3. Стълбищни клетки и етажни площадки:
 Настилки –гранитогрес, по стъпалата – стъпален вид;
 Стени – гипсова мазилкта с цветен латекс;
 Тавани - в коридори – гипсокартон боядисан с латекс, в стълбище – гипсова мазилка и латекс;
 Парапети – метални;
 Аварийно осветление;
 Входни врати – алуминиеви с прекъснат термомост, стъклопакет 24мм /бяло + армирано/, с електромагнитни брави, от външната страна с топка, със стопавтомат с позициониращо рамо.
4.4.Избени помещения:
 Стени – зидария от бетонови блокчета;
 Тавани – топлоизолация 4см EPS, стъклофибърна мрежа и шпакловка /за по-добра топлоизолация на намиращите се над избите апартаменти/;
 Под – пердашен армиран бетон;
 Врати – поцинковани със секретен патрон и отвори за вентилация.
 Осигурена принудителна вентилация.
4.5.Покрив – плосък – топлоизолация ЕРS 8 см, пердашен бетон за наклон към точките за отводняване, 1пл.битумна хидроизолация без посипка и 1 пл. с минерална посипка за защита на хидроизолацията.
4.6.Асансьори – с автоматични врати, с товароподемност 300 кг – 4 лица, , скорост 0,63 м/сек., с устройство blackout, чрез което при спиране на захранването, кабината слиза на долна спирка и отваря вратите.

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 66.20 м² — 249.51 м²

Цени   50 900  49 900 – 439 000
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 64.78 м² — 201.05 м² Етажност: 7

Цени   49 000 – 170 000
Апартаменти ново строителство
гр. Варна / кв. Бриз
Варненска област, България

Площи: 110.83 м² — 305.54 м² Етажност: 4

Цени   90 000 – 270 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти