LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Оригинална жилищна сграда с нови имоти и шоурум паркинг

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / К.К. СВ.СВ. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА   На картата
Цена  
Цена при запитване

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
62 м² — 262 м²

Етажност:
6

Стаи:
1-4

Спални:
0-3

Асансьор:
да

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
VAR-99201
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Подово отопление / Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
18 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 18 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Подово отопление
  • Термопомпа

Премиерен проект. Покупка без комисиона.

Сградата, която Ви представяме, ще Ви впечатли с креативната и модерната си визия, с ефектни решения и панорама море.

Строителството стартира в края на 2021 год. и се планира да бъде завършено с въвеждане в експлоатация през декември 2023 год.

Вдъхновение и архитектурен дизайн.

Архитектурното студио, създателят на проекта, е известно с множество съвременни, успешно реализирани жилищни проекти в страната и морската столица. Всеки един от тях се отличава с уникалност и индивидуален подход, а тази сграда е вдъхновение на мястото, към което принадлежи. Парцелът с впечатляващата морска панорама въодушевява архитекта на сградата на проект, асоцииращ се с кораба. Фасадата ще придобие цвят на материала, използван по фасадите на корабите, метал Кортен, с неповторим рисунък, в синхрон с морската тематика.

Оригинално решение за северната част на сградата.

Насоченият на север, единият ъгъл на сградата е превърнат в уникален ефект – шоурум за автомобили. Имотите тук разполагат с гараж на нивото на жилището си, със стени от прозрачна, окачена фасада, видими от улицата. Северният ъгъл на комплекса ще представлява многоетажен шоурум за автомобили, а жителите на имотите до този паркинг ще се чувстват като в частна къща и ще могат да паркират колите си в близост до дневната зона, в която обитават.

Конструкция и жилищата.

Сградата е проектирана от три входа с отделни стълбища и асансьори. На шест жилищни етажа в комплекса са разпределени 57 апартамента, 8 ателиета и 2 магазина, и има едно ниво за подземен паркинг, с 39 места за автомобили и 90 бр. за велосипеди. До подземния паркинг се стига от двете страни на парцела, по открита рампа от 8 м., с наклон 10% и по платформата за автомобили. Ще има и няколко места за зареждане на електромобили.

Гледка море от кота +0.00

Апартаментите за продажба са от тип студио до четиристайни жилища, всички имоти са с благоприятното югоизточно изложение, с гледка към морето. Апартаментите на партерното ниво ще имат частен двор, като веранда/тераса.

Имотът, който е подходящ за Вас и Вашето семейство, ще се издава в степен на завършеност по Български Държавен Стандарт. В проекта е заложено подовото отопление с термопомпа, както и обемни ниши по фасадите, с алуминиева решетка, за външните тела на климатичните системи.

Местоположението на 3 мин. от морето е подходящо както за постоянно обитаване край Варна, така и за ползването на жилищата за отдих и инвестиция. Обадете ни се за повече информация и професионална консултация.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти