LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Отличен ресторант на първа линия в гр. Бяла, Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. БЯЛА   На картата
Цена  
330 000
644 €/м²
Тип:
Ресторант, Бар

Обща площ:
512.13 м²

Етажност:
8

Етаж:
0-1

Референтен номер:
VAR-67552-24045
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
10 м 600 м 59 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 10 м
  • Център на града: 600 м
  • Летище Varna (VAR): 59 км
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатизация

Предлагаме за продажба отличен ресторант на първа линия море в Бяла, на 600 м от центъра на града. Имотът е част от комплекс с външен басейн и лесен достъп. Продава се напълно обзаведен и обордван

Ресторантът е с обща площ 512.13 кв.м намира на 0/1 етаж от комплекса. Капацитетът е по проект 80 човека, но лесно могат да бъдат настанени 100. Напълно обзаведена кухня, всички уреди влизат в цената. Склад. Помещение за персонал. Паркинг. Разрешение за работа. Ресторантът е работил само два сезона.

В затвореният комплекс има басейни, детски площадки, фитнес и още много други удобства. Той е проектиран с използването на най-съвременни строителни технологии, отговаряйки на всички хигиенни, противопожарни, екологични и други нормативни изисквания, като целта е максимално да се впише в изключителната природна даденост на гр. Бяла и морския бряг.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти