LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Тристаен апартамент в нов комплекс сред обширни зелени площи

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МАЛИНОВА ДОЛИНА   На картата
Тип:
Тристаен апартамент

Обща площ:
111.57 м²

Етажност:
4

Етаж:
4

Стаи:
3

Спални:
2

Асансьор:
да

Състояние:
Предварителни продажби

Референтен номер:
SOF-105752
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици / Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Климатици
 • Парно на газ
Климатизация
 • Климатизация

Представяме тристаен апартамент с обща площ 110.89 кв.м (нетна площ 98.16 кв.м) в жилищен комплекс ново строителство в южната част на София, в кв. „Малинова долина“. Комплексът е луксозно изпълнение, съчетаващо съвременните изисквания за естетика в модерната архитектура и спокойствие, осигурено от технологии с повече зеленина и свободни пространства. В проекта се предвижда изграждането на улица с добре развита инженерна инфраструктура. Повече от 70% от терена ще е озеленен, като ще бъдат създадени условия за самостоятелно парково междублоково пространство. Жилищата са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор. Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в проектирането и изграждането на комплекса.

Локацията на комплекса осигурява удобство и възможност за бърза връзка с града по Околовръстен път до главните южни булеварди и изходящи пътни артерии на столицата. Наблизо са разположени търговски и бизнес центрове, спирка на градския транспорт, бъдеща спирка на метрото, а лифтът до парк "Витоша" е на по-малко от 15 минути пешеходно разстояние.

Концепция на сградата
Проектът е комплекс с 5 корпуса по четири етажа. Във всеки вход има естествено осветени стълбищни клетки и асансьори за 8 лица. Апартаментите са разпределени по 5-6 жилища на етаж, както и общо помещение, което ще се ползва за нуждите на етажната собственост.

В средния корпус „В“ има 3 търговски помещения (магазини) и 3 офиса. В двора е предвидена детска площадка и места за отдих. Просторът ще осигури на всички жилища гледка към планината.

Апартаментите са проектирани функционално с повече естествена светлина и простор, оптимални по размер санитарни помещения и балкони. Във всеки апартамент е проектиран склад за инсталиране на газово отоплително котле, пералня, сушилня, а жилищата на нива "Партер" ще разполагат с дворове, с право на изключително ползване.

Апартаментите са с изключително малки общи части, едва 11%, като това предимство се дължи на факта,че към тях се разпределят единствено коридори и стълбищни клетки във входовете, а манежните улици, обслужващи подземния гараж в сутерена, се разпределят като идеални части единствено към гаражите и закритите паркоместа. Проектът предвижда в комплекса към всеки апартамент да има възможност за закупуване на две места за паркиране.

Високото ниво на енергийна ефективност е приоритет в проектирането и изграждането на комплекса. Това ще се постигне с използването на достатъчно качествени тухлени блокове и топлоизолационните панели по външните стени с дебелина минимум 10 см. Отделни зони от фасадата ще се вентилират по естествен начин.

Монтажът на дограма с 88 мм PVC профил, предпазна алуминиева капачка по него и троен ниско емисионен стъклопакет ще обезпечи напълно комфорта в жилищното пространство.

Част от фасадата на сградата ще бъде изпълнена с каменна облицовка/травертин, а в по-голяма си част ще има бяла и цветна силиконова мазилка с детайли от архитектурния проект.

Покривът ще бъде скатен, покрит с керамични керемиди в цвят антрацит. Ще бъде използвана доказана система за керемидени покриви, улуци и водосточните тръби, като по този начин ще се елиминират всякакви течове и влага, в резултат на конденз или други аварии. Резултатът ще бъде изключително надежден покрив с високи експлоатационни качества и дълъг „живот“ без ремонти.

Степен на завършеност
Жилищата се предлагат в следната степен на завършеност:

 • Стени и тавани на жилища – обработени с компоненти за заздравяване при полагане на покрития, измазани с машинна гипсова мазилка, под на жилище – циментова изравнителна замазка;
 • Стени и тавани на бани и тоалетни – измазани с машинна циментова мазилка, под на бани и тоалетни циментова изравнителна замазка;
 • Ел. инсталации завършени до степен: монтирано апартаментно табло и контактен и ключов излаз;
 • ВиК инсталация завършени до точка на тапа;
 • Газова инсталация – завършена в апартамента до тапа на точка на консуматор по проект, газово котле не се предвижда в цената;
 • Отопление – монтирана разпределителна кутия в апартамента, алуминиеви разводни тръби за радиатори до всяка точка на отоплително тяло по проект част ОВК;
 • Вентилация – изградена до всяка баня и тоалетна завършена до всмукателна тръба Ф 110, изградена с коминно тяло и всмукателен отвор с Ф100 до всяка точка в кухня. Вентилацията на газовия котел е изградена с комин за газови котли;
 • Климатизация – изградени комуникации за климатично тяло;
 • Външна врата – блиндирана от висок клас по архитектурен проект.

Степен на завършеност на общите части:

 • Настилки от материал с висока степен на износване;
 • Стени измазани, боядисани, с покритие позволяващо измиване и почистване;
 • Монтирано осветление по стълбищни клетки, коридори, фасади, общи и сервизни помещения;
 • Монтирана звънчева и домофона система;
 • Висок клас асансьор, механичен за 8 лица.

Комплексът разполага с гаражи и паркоместа (подземни и открити):

 • Външни паркоместа - 14 500 евро
 • Паркоместа сутерен - 18 500 евро, двойни паркоместа - 23 500 евро
 • Гаражи сутерен - 19 500 евро
 • Гаражи партер - 22 500


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Актуални сходни предложения

Тристаен апартамент
гр. София / кв. Малинова долина
Софийска област, България

Площ: 121.04 м² Спални: 2 Етажност: 6 Етаж: 2

Цена  177 929
акт 16
Тристаен апартамент
гр. София / кв. Малинова долина
Софийска област, България

Площ: 235 м² Спални: 2 Етажност: 7 Етаж: 7

Цена  530 000 (без ДДС)
акт 16
Тристаен апартамент
гр. София / кв. Малинова долина
Софийска област, България

Площ: 144 м²Площ на парцела: 33 м² Спални: 2 Етажност: 3 Етаж: 1

Цена  330 000 (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти