LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Търговско помещение за наемане в кв. Лозенец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / ЮЖЕН ПАРК   На картата
Цена  
НАЕМ 4 000/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис, Магазин, Ресторант, Бар, Салон за красота, Търговски имот

Обща площ:
156 м²

Етаж:
партер

Референтен номер:
Sof 69026
Инфо пакет

Разстояния
4.6 км 6.1 км 13 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 6.1 км
  • Център на града: 4.6 км
  • Летище Sofia (SOF): 13 км
Гледки от имота
  • Гледка към града

Предлагаме на Вашето внимание помещение, подходящо за офис или магазин с площ 156 кв.м. Имотът е разположен на партерен етаж в луксозна бизнес сграда на комуникативно място. Районът е изключително оживен през целия ден, с много голям поток от хора. Намира се метри от метростанция, МОЛ, спирки на градски транспорт и др.
За построяването на сградата са използвани висококачествени материяли, фасадата е окачена с обшивка от Еталбонд, сградата е топло-, хидро- и звукоизолирана, снабдена е с хидравличен пътнически и товарен асансьор, нощна охрана. Довършителните работи във всички офиси, магазини и общи части са извършени с луксозни материали.
Помещението може да се ползва за различни типове дейност - офис, магазин, заведение, салон за красота и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти