Регулиран парцел за жилищно строителство в кв. Изток

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ИЗТОК / ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ / УЛ. АНТОН П. ЧЕХОВ   На картата
Цена  
360 000 325 000
650 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
500 м²

Референтен номер:
Sfa 843
Инфо пакет

Разстояния
5 км 7 км 1 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 5 км
  • Летище Sofia (SOF): 7 км

Регулиран парцел за жилищно строителство в един от най-престижните и елитни столични квартали в София - Изток. В квартала се намират множество дипломатически представителства, много детски градини и учебни заведения. Великолепната локация на квартала го прави изключително атрактивен както за живеене, така и за бизнес. Имотът се намира на тихо място, което се характеризира с бърз достъп до центъра на София, посредством бул. Цариградско шосе (на 100 метра от възловата пътна артерия).

Парцелът е с цялата доведена инфраструктура и има Виза за проектиране. В момента е незастроен. Подходящ е за жилищно строителство със следните параметри: Плътност на застрояване - 40%; Кинт – 3; Минимална озеленена площ - 40%. Парцелът разполага с водопровод, канализация, както и електрозахранване до имота.

Предлаганият регулиран парцел се намира в отлично организиран квартал, един от най-предпочитаните за живеене райони в столицата, снабден с всички ежедневни удобства. В близост са разположени Посолствата на Ирак и Япония, 3 детски градини, ПГ по електроника "Джон Атанасов", Частен професионален Колеж Бизнес и финанси, Патентно ведомство, КАТ, Спортна зала Арена София, Институти по молекулярна биология, физиология, невробиология, микробиология. В района ще откриете и други важни държавни институции, театри, галерии, Борисова градина, прекрасни места за разходка и забавления. На минути разстояние е търговски център The Mall. Районът гарантира бърз достъп до центъра на града. Летище София е на 7.2 км оттук (7минути).

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти