LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис под наем в кв. Младост 4

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 4   На картата
Цена  
НАЕМ 12 270/МЕСЕЦ (без ДДС)

Минимален срок на наема: 2 години

Тип:
Офис

Обща площ:
1227 м²

Етажност:
5

Етаж:
3

Асансьор:
да

Референтен номер:
SOF 98097
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града

Представяме на Вашето внимание офис под наем в новострояща се сграда в кв. Младост 4. Локацията на имота е на комуникативно място и предоставя лесен достъп до Околовръстен път. В непосредствена близост е Ринг Мол, който предоставя удобства от първа необходимост. Бъдещите наематели могат да използват имота и за много други дейности като медицински център, стоматологична клиника, дерматологична или естетична хирургия, офис на IT компания, кол център, спортен център за пилатес, йога, салон за красота и други. В сградата, в която се намира имота, има опция за наемане на допълнителни квадратури.

Параметри на имота:
• ЗП: 1227 кв.м;
• етаж: етаж 3-ти от 5;
• отопление: климатици;
• такса поддръжка: 1.5 евро на кв.м;
• паркиране: има опция за наемане.

Условия за наемане:
• договор за минимум две години;
• два депозита.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти