LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Голям офис под наем в сграда Диамант II

Цена  
НАЕМ 6 307/МЕСЕЦ (без ДДС)

Минимален срок на наема: 2 години

Тип:
Офис

Обща площ:
450.50 м²

Етаж:
партер

Референтен номер:
SOF 97989
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Електрически конвектори / Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
Електрически конвектори / Климатици / ТЕЦ

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • Електрически конвектори
  • Климатици
  • ТЕЦ

Представяме на Вашето внимание офис под наем в емблематична сграда от най-висок клас в квартал "Изгрев" - "Диамант II". Сградата се откроява с модерна визия, съчетана с луксозни общи части и допълнителни удобства за обитателите ѝ. Локацията на сградата е идеална за едно градско жилище – на метри от Ловен парк и Борисовата градина, в непосредствена близост до големи пътни артерии, спортни центрове, магазини, супермаркети и други градски удобства. Районът предлага голям избор от линии на градския транспорт, в това число и станция на метрото.

Имотът може да се използва за търговско помещение, магазин, медицински център, естетичен център, спортен център или други.

Параметри на имота:
• ЗП: 450.5 кв.м;
- ниво I - 238.9 кв.м.;
- ниво II - 211.6 кв.м.;
• отопление: електрически конвектори, ТЕЦ и климатици;
• гаражи: има опция за наемане при интерес;

Условия за наемане:
- Договор за минимум две години.
- Два депозита.

За да се постигне максимално качество на строителството е направен конкурс между много фирми и между тях е избрана тази, която може да изпълни проекта по всички световни стандарти за високоетажна сграда. За всяка високоетажна сграда е нормално да има минимално отклонение при изключително силни ветрове или земетресения и за това са проектирани специални фуги, които да поемат отклонението от оста ѝ и същевременно да запазят от напукване стените.

Имотът се характеризира с безкомпромисно качество на строителство: замазка - нивелирана и механично пердашена, със защита от ударен шум чрез звукоизолационна мембрана 'FONAS TEX', стени на фина шпакловка, монтирани радиатори и лири, както и проводници за климатици на всички помещения. Дограма 'REYNAERS' с троен стъклопакет - външно високоенергийно, прозрачно бяло стъкло и нискоемисийно К-стъкло. Зидарията е изпълнена с тухли на WIENERBERGER, разтвор на BAUMIT и 20 мм каменна вата за допълнителна шумоизолация.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти