LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно акт 16

Два етажа под наем в бизнес сграда на комуникативна локация

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 4   На картата
Цена  
НАЕМ 6 720/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
560 м² (чиста площ: 544 м² плюс общи части: 16 м²)

Етажност:
4

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
4

Референтен номер:
SOF 97831
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
8 км 19 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 8 км
  • Летище Sofia (SOF): 19 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • Климатици

Представяме на Вашето внимание офис площи под наем в кв. "Младост 4". Към днешна дата сградата се използва като офис, склад и магазин/шоурум. Локацията на имота е на комуникативно място и предоставя лесен достъп до Околовръстен път. В непосредствена близост е Ринг Мол, който предоставя удобства от първа необходимост. Бъдещите наематели могат да я използват за много други дейности като медицински център, стоматологична клиника, дерматологична или естетична хирургия, офис на IT компания, кол център, спортен център за пилатес, йога, салон за красота и други.

Параметри на имота:
• РЗП: 544 кв.м;
• етажност: трети и четвърти;
• отопление: климатици;
• асансьор: да;
• паркоместа: външни, 4 бр.;
• рецепция: да;
• СОТ: да.
• такса поддръжка: 1 евро без ДДС на кв.м.

Парцелът на имота има денивелация, поради която най-ниския етаж се оказва на кота 0 от задната страна на сградата. Откъм лицето на сградата етажите са 3 надземни и един подземен. Има възможност за наемане на цялата сграда. В зависимост бъдещият собственик за какво би ползвал сградата преустройството ѝ ще бъде лесно.

Паркоместата са в двора и са включени в продажната цена. Изграден е контрол на достъп на всеки етаж с чип.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти