Офис под наем срещу Съдебна палата

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР / СЪДЕБНА ПАЛАТА   На картата
Цена  
НАЕМ 3 000/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
250 м²

Етажност:
6

Етаж:
5

Бани:
2

Референтен номер:
LXH - 77625
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния
300 м 7 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 300 м
  • Летище Sofia (SOF): 7 км

Прадлагаме ви офис в административна сграда, находяща се в град София на булевард Витоша, в непосредствена бизост до Съдебната палата.
Площ по скица от 252 /двеста петдесет и два/ кв.м. Етаж 5 от общо 6.

В офисът е изградено сървърно помещение, има два санитарени възела и кухненски бокс. Всички помещения са с двоен комуникационен под.
Отоплението и охлаждането става посредством термопомпа "DAIKIN".
Приложената скица на етажа е с преграждане, което може да бъде изцяло премахнато или променено според нуждите на наемателите.
Наемна цена 12 евро на квадратен метър на месец без ДДС.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти