LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Луксозен офис под наем на топ място в Лозенец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / ХОТЕЛ МАРИНЕЛА / БУЛ. ДЖЕЙМС БАУЧЪР   На картата
Цена  
НАЕМ 2 900/МЕСЕЦ

Задължителна такса поддръжка:  € 110 / Месечно

Тип:
Офис

Обща площ:
290 м²

Етажност:
8

Етаж:
0+1

Гаражи:
1

Референтен номер:
Sof 69278
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
ТЕЦ

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Климатик
Централна климатизация

Разстояния
2.5 км 11 км 400 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 2.5 км
  • Летище Sofia (SOF): 11 км
  • Спирка: 200 м
  • Болница: 800 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Централна климатизация

Просторен офис на две нива в представителна бизнес сграда с топ местоположение на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Джеймс Баучер". На пешеходно разстояние се намират метростанция, спирка на трамвай, банкови клонове, хотели, търговски обекти и заведения. Сградата предлага 24-часова жива охрана и видео наблюдение; поддръжка и почистване на общи части и градина. На разположение на наемателите в сградата има фитнес салон, химическо чистене и СПА център. В наемната цена се включва и едно парко място в подземния гараж на градата.

Офисът е разположен на партерно ниво - 60 кв.м и първи етаж - отворено работно помещение под формата на буквата "Г" с площ от около 220 кв. м, кухненски кът, санитарен възел и склад/сървърно помещение. Отличава се с просторни и светли помещения, специално проектирана осветителна система, вентилационна и противопожарна система, както и окабеляване до всяко работно място. На същия етаж в офис сградата е разположен още един офис с площ 200 кв. м. Двата офиса могат да бъдат обединени в едно общо работно пространство от 500кв.м.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти