Просторен офис в престижен бизнес център със спираща дъха гледка

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ   На картата
Цена  
НАЕМ 4 920/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
410 м² (чиста площ: 345 м² плюс общи части: 65 м²)

Етажност:
13

Етаж:
12+13

Бани:
2

Референтен номер:
Sof 68768
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
ТЕЦ

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Отопление
ТЕЦ

Разстояния
3 км 12 км 400 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 3 км
  • Летище Sofia (SOF): 12 км
  • Спирка: 50 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • ТЕЦ
Климатизация
  • Централна климатизация

Осигурете вдъхновяваща работна среда за Вас и вашите служители

Учени от университета ХАРВАРД са установили, че панорамните гледки в офиса, далеч от компютърни екрани или писмени документи, позволяват на очите да отпочинат временно, което намалява умората, главоболието и последиците от напрежението на очите в дългосрочен план. Красивите изгледите от прозорците на офиса също имат положително въздействие върху работоспособността на хората и подпомагат психологическата връзка с други хора.

Представяме Ви просторен мултифункционален офис тип "отворено пространство" в луксозна офис сграда. Офисът е разположен на последните два етажа на бизнес център категория "А" и предлага на своите обитатели неповторима гледка към Витоша и града. На първо ниво на офиса са разположени - фоайе, рецепция, wc, кухня, архивно хранилище, тераса, голямо open space работно пространство. На второ ниво - чакалня, open space работно помещение 1, баня с тоалетна, архивно хранилище, голямо open space работно помещение 2. Към офиса се предлага безплатно и едно паркоместо.

Сградата е с модерен дизайн с окачена фасада и три различни по височина сектора, като всеки от тях има денонощна жива охрана и видео наблюдение. Настилката на общите части е с полиран гранит. Локацията е предпочитана от много фирми поради бързия и лесен достъп до центъра на София, както с кола, така и с трамвайните и автобусни линии на градския транспорт, минаващи в непосредствена близост до сградата. Районът също така предлага множество заведения за хранене, банкови офиси, магазини и хотели.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти