Напълно обзаведен луксозен офис до Мол България

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ / МОЛ БЪЛГАРИЯ   На картата
Цена  
НАЕМ 1 800/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
150 м²

Референтен номер:
Sof 68727
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Локално парно

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
4 км 12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 4 км
  • Летище Sofia (SOF): 12 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 200 м
  • Болница: 300 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Локално парно
Климатизация
  • Централна климатизация

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

До 1 месец с 0% годишна лихва.

Представяме на Вашето внимание модерен офис в малка луксозна офис сграда.

Местоположение: Това местоположение е лесно достъпно по шосето и обществения транспорт. В близост има главни пътни маршрути, които се отправят към града и наблизо, докато обществените транспортни услуги са на пешеходно разстояние. В близост до: Мол България, супермаркет "Билла", Околовръстен път София

Сграда: Този наскоро обновен малък бизнес център е дом на съвременните офис помещения. Сградата разполага с модерно офис пространство с най-модерни решения за създаване на наистина продуктивна среда, включително климатик, асансьор и картини. Сградата е в непосредствена близост до множество търговски, хотелски и развлекателни съоръжения в района, осигуряващи чудесни места и възможности за отпуснати почивки и срещи.

Офис: Офисът се намира на първия етаж на триетажна модерна офис сграда. Състои се от рецепция, голяма отворена офисна стая с 6 работни станции, индивидуална работна зала, конферентна зала, кухненски бокс и две тоалетни. Едно паркомясто се предлага в офиса, с възможност за допълнително паркиране.

Оборудване: Офисите са напълно обзаведени и обслужвани до последния детайл, включително картини по стените. Всичко е готово за използване и добре оборудвано за бизнес с високоскоростен достъп до интернет.

Площ:
150 кв. М (с възможност за разширяване с 100 кв. М, състоящ се от 2 големи и 1 малка стая на приземния етаж на същата сграда)

Наемна цена: 12.5 евро на кв.м без ДДС - Без допълнителни разходи
Наемната цена включва всички разходи за консумативи и разходи за поддръжка на сграда

Огледи
Готови сме да организираме оглед на този имот в удобно за Вас време. Моля, свържете се с отговорния агент и ги информирате, когато искате да организирате изгледа. Също така можем да ви помогнем с полетни билети и резервации на хотели, както и с туристическа застраховка.

Как да наемем имота?
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще можем да подготвим договор за наем с наемодателя и да го представим за одобрение и подпис от двете страни. Обичайната практика е да се плати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит на наемодателя в размер на едномесечния наем. Моля, свържете се с отговорния агент за недвижими имоти за повече информация относно процедурата по наемане на имота, тъй като той може да варира между дългосрочни, краткосрочни и сезонни наеми.

Допълнителни услуги
Освен да наемете имот чрез нашата компания, можете да се възползвате и от редица допълнителни услуги. Ние можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, животозастраховане, медицинска и автомобилна застраховка, строително-ремонтни работи, обзавеждане, правни и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти