LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
акт 15

Нова къща с двор и панорамни гледки към Витоша в кв. "Княжево"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. КНЯЖЕВО   На картата
Цена  
590 000 570 000
Тип:
Къща

Обща площ:
430 м²

Площ на парцела:
600 м²

Етажност:
4

Стаи:
6

Спални:
3

Бани:
4

Гаражи:
2

Референтен номер:
SOF-112911
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
21 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 21 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Отопление
  • Парно на газ

Представяме еднофамилна четириетажна къща с уникални панорамни гледки към Витоша, разположена сред зеленината и чистия въздух на кв. "Княжево", като граничи с гора и парково пространство.

Има налична още една идентична къща за продажба, като и двете впечатляват със своята архитектура и модерен облик, изградени са изцяло с акцент върху природната целесъобразност, устойчивост и функционалност.

Срок-за въвеждане в експлоатация - юли 2023г.

Четирите нива с площ от 425 кв.м организират вътрешното пространство съгласно най-удобния за бъдещите обитатели начин на живот. Денивелацията на терена от 600 кв.м позволява вкопаването на първо ниво с просторния двоен гараж, фитнеса и сервизните помещения. Посредством представително и широко стълбище се достига до всекидневната на следващия етаж, където има възможност за обособяването на самостоятелна кухня или кабинет/допълнителна спалня за гости. Третото ниво е отредено за спалните, като в зависимост от индивидуалните нужди на живущите, броят и размерите на прилежащите им дрешници техният брой може да варира. Последният етаж е развит като втора всекидневна с панорамна тераса към нея, но може да се превърне и в родителска спалня със самостоятелна тераса.

Кубичните форми позволяват отлично планиране на интериорните пространства, а френският тип прозорци с югоизточно изложение и светлата височина на помещенията от 3.10м. допълват усещането за сливане с Витоша планина. Панорамните витрини осигуряват достъпа до верандата и директния излаз към прилежащия на къщата южен двор. Балансираните естествени тонове на декоративната висококачествена минерална мазилка доставят усещане за ред, спокойствие и хармония.

Степента на завършеност е на шпакловка и замазка, с напълно изградена вертикална планировка, фасадно и парково осветление. Отоплението е локално на термопомпа със заложено подово отопление.

Бързият и безупречен достъп до бул. "Цар Борис III" и наличието на удобен паркинг за гости са предимства придаващи допълнителна инвестиционна стойност на имотите.

За допълнителна информация и организиране на оглед, моля свържете се с отговорния брокер по офертата.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти