Дизайнерска къща в най-елитната част на кв. Бояна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. БОЯНА   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Къща

Обща площ:

Площ на парцела:
711 м²

Етажност:
3

Спални:
4

Бани:
5

Асансьор:
да

Тераса:
158 м²

Референтен номер:
LXH 73122
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Парно на газ

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Парно на газ

Разстояния
6 км 17.9 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 6 км
  • Летище Sofia (SOF): 17.9 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Отопление
  • Парно на газ
Климатизация
  • Климатизация

Представяме с голямо удоволствие открояващ се имот, съчетаващ най-съвременните решения в строителството и архитектурата. Къщата се намира в престижната част на кв. "Бояна". Районът е изключително сигурен и безопасен, с контрол на достъпа, денонощна видео наблюдение и жива охрана. Квартал "Бояна" предоставя здравословна жилищна атмосфера, изпълнена с красиви гледки и досег с планината. Същевременно жителите се включват към градския ритъм посредством гъвкави транспортни връзки.

Концепцията на двете къщи близнаци перфектно балансира ексклузивността на локацията, архитектурата и дизайна, интериорните и екстериорни зони.
Благородното излъчване на неокласическата архитектурна линия и облените от светлина пространства е подчертано от прецизно селектираните материали. Напълно оборудваните кухни и бани, изцяло изградените системи за осветление, отопление, климатизация и сигурност допълват ясно дефинираните послания и качества на проекта. Основните интериорни решения във всички функционални зони създават богата основа за по нататъшното им бъдещо персонализиране.

Първото ниво е заето от представителните и социални зони – входно антре, просторна дневна и асоцииран към нея кабинет, трапезария и пряко свързани с нея кухненски остров и бокс.
На второто ниво са разположени две детски стаи/стаи за гости и малка мастър спалня.
Концепцията за новия модерен будоарен комфорт е развита в мастър спалнята, която заема цялото трето ниво.
Четвъртото ниво е заето от просторна тераса. Възможността за оформяне на различни кътове – за ниско сядане, за хранене, с барбекю, с джакузи, с шезлонги за слънчеви бани, за игри на открито, превръщат терасата в оазис за dolce vita. Терасата разполага и със закрита част с кухненски бокс и островна кухня. Двойният под е със скрито отвеждане на дъждовните води. Предвидено е покривно озеленяване.
Площи
- площ на терена: 711м2;
- кота - 2.90: 215.7м2;
- кота +/- 0.00: 206м2;
- кота +3.40: 210.9м2;
- кота +6.25: 210.9м2;
- кота +9.80: 58 м2 кота +9.80 (покривна тераса): 158 м2;Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.21 MB)

 Изтегли план  1

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.21 MB)

 Изтегли план  1