Четиристаен апартамент в премиум сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ / HOTEL MARINELA   На картата
Цена  
587 500
2 500 €/м²
Тип:
Четиристаен апартамент, Многостаен апартамент

Обща площ:
234.99 м²

Етажност:
11

Етаж:
2

Стаи:
4

Спални:
3

Бани:
3

Асансьор:
да

Референтен номер:
SOF 79030
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Термопомпа / ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния
2 км 16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 2 км
 • Летище Sofia (SOF): 16 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
Строителство
 • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
 • Термопомпа
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатизация
 • Термопомпа

Имаме удоволствието да ви предложим този изключителен многостаен имот в Sofia Luxury Residence.


Апартаментът са намира на втори жилищен етаж и е със следното разпределение: антре, коридор, дневна с кухненски бокс със северозападно изложение, спалня с баня и тоалетна, коридор, баня с тоалетна, спалня, спалня с баня и тоалетна, склад и балкон. Жилищна площ 234,00 кв.м., а чистата жилищна площ е 200.07 кв.м. Възможност за закупуване на две подземни паркоместа с цена 25000 Евро за всяко.
Зданието е с топ местоположение, в престижната зона на кв. Лозенец. Отличаващото в тази сграда са атрактивно и същевременно непреходно във времето архитектурно решение, подборът на висококачествени и иновативни материали и технологии, както и присъщото за 5-звезден хотел обслужване, превръщащи я в безспорен лидер в луксозния сегмент недвижими имоти и предпочитан избор на най-взискателните клиенти.

Sofia Luxury Residence
е ситуирана в една от най-престижните
зони на град София – районът около бившия „Кемпински Хотел Зографски“.

Районът е максимално облагороден от инфраструктурна и обществено обслужваща гледна точка, като в непосредствена близост на разположение са следните обекти:

 • Бърз и удобен автомобилен достъп
 • Метростанция Джеймс Баучер

Удобства
 • Професионално озеленен двор със зони за релакс;
 • Портиер – консиерж;
 • Денонощна жива охрана, видеонаблюдение и контрол на достъпа;
 • Ежедневно почистване и поддръжка на общите части;
 • Фитнес и спа зона;
 • Румсървиз.


Местоположение

Дограма

Последна генерация (2016 г.) алуминиева фасадна система SCHUCO Fassade FWS 60CV, гарантираща максимална пропускливост на светлина чрез сливане на носещите части и крилото, като отваряемите части и неотваряемите елементи отвън не богат да бъдат различени.
Висококачествена вътрешна, средна и външна уплътнителна система, покриваща най-високите стандарти за натоварвания при вятър и кос дъжд и клас на защита при влизане с взлом – RC 2.
Троен стъклопакет е с тройна сребърна решетка от най-висок клас на Главербел. Висококачествени входни блиндирани врати към всеки от апартаментите

Отопление, Вентилация и Климатизация

Прокарано отопление чрез медни тръби посредством ТЕЦ, включително подово в коридори и санитарни помещения апартаменти.
Прокарани изводи за монтаж на термопомпена система /климатична инсталация/, която се интегрира към съществуващата отоплителна система и монтирани конвекторни вътрешни тела.
Аварийна вентилационна система по стълбищните клетки и асансьорните шахти, смукателна инсталация за отвеждане на замърсения въздух в сутеренните нива.

Детайли

Водопровод и Канализация
Сградна питейна - битова водопроводна инсталация от тръби на Viega от неръздаема стомана.
Противопожарна водопроводна инсталация от поцинковани тръби.
Заустване на отпадъчните води в уличната канализационна мрежа по западната страна (бетонови тръби 30 см).
Сградна канализационна инсталация от полипропиленови трислойни тръби Vavin с шумопоглъщаща вложка. Окачена канализация под плочата на сутерена от PVC дебелостенни муфени тръби SN4. Всички окачени участъци от инсталацията са с изолация от микропореста гума с дебелина 1см. Напорна канализация от полиетиленови тръби висока плътност, PN10.
Електро инсталации
Захранване на сградата от нов самостоятелен трафопост, разположен на първи сутерен, вързан в пръстен към енергийната система. Електрическите консуматори в сградата са захранвани от главно електромерно табло (ГЕТ), разположено на партера.
Апартаментни ел.табла скрито (вградено) над входните врати или странично на стената, на 200 мм от касата на вратата. Всички ап. табла са стандартни пластмасови, негорими, с прозрачна отваряема вратичка. Инсталацията от кабели СВТ. В апартаментите инсталацията с проводници тип ПВВМ, положени скрито под мазилките, а за изводите по таваните гоф.тръби преди изливане на плочите.
Автоматична пожароизвестителна инсталация за сутерени ( коти -3,60 и -7,20 м ). и в общите части на сградата (на партера и ет.площадки).
Мълниезащитна и заземителна инсталации.
Слаботокови инсталации
Интернет инсталация и инсталация за телевизия до всеки апартамент с оптичен кабел.
Видеодомофонна система и конвенционална система за видеонаблюдение базирана на 16 бр. канални DVR със софтуер за мониторинг и запис, комплект с монитори при охраната и рецепцията.
Окабеляване на всеки апартамент с възможност за СОТ.
Настилки и облицовки
Апартаменти
Подова топло и шумоизолация от каменна вата при дневни и спални помещения с крайно покритие от армирана цименто-пясъчна замазка. Топлоизолация от XPS под подово отопление и санитарни помещения с крайно покритие от цименто-пясъчна замазка. Гипсова и вароциментова мазилка по стени и тавани с крайно покритие фина шпакловка.
Лоби
Подова топло и шумоизолация от каменна вата с армирана цименто-пясъчна замазка и крайно покритие от естествен камък, в комбинация с мазилка стуквовенициано и окачени тавани – по интериорен проект.
Етажни фоайета
Подова топло и шумоизолация от каменна вата с армирана цименто-пясъчна замазка и крайно покритие от естествен камък, в комбинация с мазилка стуквовенициано и окачени тавани – по интериорен проект.
Стълбищни клетки
Цименто-пясъчна замазка и крайно покритие от естествен камък, в комбинация с предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие висококачествен латекс по стени и тавани.
Паркинг
Шлайфан бетон.
Асансьори
Последна генерация асансьорни уредби PW 21/25-19 MonoSpace 700 от световния лидер KONE, със следните параметри: Скорост – 2,5 м/сек; Товароподемност – 21 лица/1600кг; EcoDisc motor с намалено потребление на енергия, подобрено качество на возене и по-голяма сигурност, с HD дисплей вкабината за текущи съобщения и столче за лица с увреждания

Конструкция

Монолитна стоманобетонна скелетно-безгредова конструкция с високоякостен бетон клас B40 и армировъчна стомана клас B500C.
Дебелина на плочата от 25см, конструктивна височина на етажите – 330см. Външни стени от тухли Wienerberger Porotherm 25 N F. Вътрешни преградни стени от тухли Wienerberger Porotherm 12 N F + 2см каменна вата + Wienerberger Porotherm 12 N F за по-добра топло и шумоизолация между отделните помещения.
25 см дебелина на плочата 330 см конструктивна височина на етажите 2 см каменна вата Saint Gobain
Хидроизолация в основи
Висококачествена хидроизолационна PVC мембрана SIKA Sikaplan WP 1100-20HL между два слоя геотекстил.

Фасада с тераси и покрив

Вентилируема окачена фасада с окачвачи от неръждаема стомана; топлоизолация от 15см каменна вата ; паропропусклива-водонепропусклива и ветрова мембрана; крайно покритие от врачански варовик „Крема екстра”. Екстериорно осветление по архитектурен проект.

Топлоизолационна и хидроизолационна система с материали, производство на немската фирма PAUL BAUDER GmbH: битумен грунд PRIMERTEC, битумнапарокондезна мембрана с алуминиева вложка SUPER AL-E, PIR топлоизолазия в 4 варианта: (тераси)1 или 2 пласта PIR M/ 5 см., 2 пласта PIR FA-TE, 1 пласт PIR VIP TE/5см. И (покрив) PIR/10 см. + PIR M/ 5см., замаска, битумен грунд PRIMERTEC, два пласта битумна хидроизолация без посипка PYE G200 S4t

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти