Голяма търговска сграда и парцел за застрояване на Лъвов мост

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СЕРДИКА / БУЛ. СЛИВНИЦА   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Магазин, Склад, Логистичен център, Цех, Промишлено хале, Промишлена сграда, Бизнес, Парцел в регулация, Промишлен парцел, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект

Обща площ:
4000 м²

Площ на парцела:
3300 м²

Етаж:
4

Референтен номер:
BFS 0673
Инфо пакет

Състояние
добро

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 10 км

Предлагаме за продажба голяма търговска сграда с прилежащ парцел за застрояване на стратегическо место в централната част на София - в района на Лъвов мост. В непосредствена близост сe намират Централна гара и автостанция, бул.Мария Луиза, метростанция „Лъвов мост”, митница. В района има много магазини, няколко хотела, офис и жилищни сгради, държавни и административни учреждения. Районът е комуникативен и оживен, ежедневно посещаван от хиляди хора.

Имотът се състои от четириетажна сграда с разгърната застроена площ (РЗП) от 4000 кв.м. Сградата е на 4 етажа, всеки от които с РЗП от 1000 кв.м.
В сграда са разположени търговски площи, които се отдават под наем с добра доходност - около 5% годишно.
Цена за сградата: 500 Евро/кв.м

Офертата включва и прилежащ към сграда парцел с площ от 3300 кв.м. с възможност за строителство на около 6000 кв.м. разгърната застроена площ. Парцелът граничи с три улици, което го прави изключително атрактивен за построяване на офис сграда, складове или търговски площи.
Цена за парцела: 540 Евро/кв.м.
Има възможност за продажба на части от парцела и сградата.
Имотът е с изграден собствен трафопост. Има свързано трасе за оптичен Интернет.

Поради централното си местоположение, имотът е изключително подходящ за инвестиция. След пускането в експлоатация на новия лъч от Софийското метро, районът се превръща във все по-предпочитан за развитие на широк диапазон от бизнес дейности.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти