LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозен жилищен комплекс от затворен тип в кв. Кръстова вада

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. КРЪСТОВА ВАДА / ДО БУЛ. ЧЕРНИ ВРЪХ   На картата
Цени    ЦЕНОВА ЛИСТА
152 439 – 1 269 940 (без ДДС)
1 450 €/м² – 2 000 €/м² (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти

Площи:
56 м² — 636 м² Арх. планове

Етажност:
14

Асансьор:
да

Имоти в сградата / комплекса:
1

Продадени:
1

Свободни:
0

Квадратура на сградите/комплекса
19500 м²

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
Kbs 101701
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Парно на газ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
6 км 15 км 1 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 6 км
 • Летище Sofia (SOF): 15 км
 • Магазин за хранителни стоки: 500 м
 • Спирка: 500 м
 • Болница: 1 км
 • Училище: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Парно на газ

Имаме удоволствието да ви представим затворен комплекс, състоящ се от 6 входа, намиращ се в динамично развиващия се столичен квартал Кръстова вада. Проектът е създаден за хора, които имат отношение и високи изисквания към средата, в която живеят.

Имотът е разположен върху 6500 кв.м, разполага с обособена паркова, зелена среда, паркови алеи с кътова за отмора. Паркирането е решено на две нива- подземно и полуподземно ниво с избор от единични и двойни гаражи и паркоместа.Сградата разполага с допълнителни скадови пространства и места за велосипеди.

Локация: Разположен е в южната част на столицата, близо до две от сновните пътни артерии в града- бул. Черни връх и Околовръстен път. На пешеходно разстояние е метростанция Витоша, мол Парадайс, много квартални магазини, аптеки, банка, както и редица училища.

Жилищата са точно 166 на брой. Проектирани да бъдат място, в което семейства откриват своя дом, пространствата са широки, създаващи усещане за простор.

Комплексът разполага с богато озеленяване, голяма обща градина, детска площадка за най- малките и специално изградена спортна станция, която ще предлага изключително разнообразие от упражнения с възможност за натоварване на всички мускулни групи.

Схема на плащане.
Вариант 1 ( собствени средства)

 • 20% на предварителен договор;
 • 30% на „кота било“ на съответния вход;
 • 30% на Акт-14;
 • 10% на Акт-15;
 • 10% на Акт-16.

  Вариант 2 ( банков заем)
 • 30% на предварителен договор;
 • 70% на Акт-16 оскъпяване в размер на 4% от продажната цена

  Възможност за индивидуална схема според начина на плащане.

  Посочените цени са без ДДС!

  Оглед на имота
  Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

  Резервация на имота
  Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

  Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  Ние сме уважавана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


 • Местоположение

  Приблизително местоположение на имота/комплекса.

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 4.02 MB)

   Изтегли план  1

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 4.88 MB)

   Изтегли план  2

  Цени

  `

  Технически характеристики

  СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИ И ОБЩИ ЧАСТИ:

  ТЕХНОЛОГИЯ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ:

  Конструкция
  Конструкцията на сградата е скелетно-безгредова от монолитен стоманобетон.

  Покрив
  Сградите са проектирани с неизползваем плосък покрив, който ще бъде изпълнен по следния начин: стоманобетонна плоча, пароизолация, топлоизолация от минерална вата - 14см, пароизолация за защита, лек бетон за наклон, двуслойна APP хидроизолационна мембрана.

  Фасади
  Фасадните топлоизолации са предвидени с фасадна топлоизолация от EPS с дебелина 10 см. За финишни фасадни покрития са предвидени мазилка, фасадна обшивка от алуминиеви композитни плоскости върху конструкция от метални профили и фасадна обшивка с пана от клинкерни блокчета, монтирана на конструкция от метални профили.

  Водоснабдяване
  За всеки един апартамент е предвиден водомер за топла и студена вода. Водомерите ще са с изводи за дистанционно отчитане. Хоризонталната разпределителна мрежа към приборите ще се положи скрито под мазилка/замазката на апартаментите. Ще се изградят ВиК инсталации в кухни, бани, тоалетни, складови помещения. Водопровод – полипропиленови тръби, изводи до тапа, водомер с възможност за дистанционно отчитане. Канализация – PVC тръби, изводи до тапа, подови сифони в мокрите помещения – без душ зони.
  За пожарогасене в сградата се предвижда водопроводна инсталация с пожарни кранове и изграждане на сухотръбие Ø2“.

  Дъждовна Канализационна инсталация и Конденз на климатици
  Битовите и дъждовните отпадъчни води, ще се отвеждат чрез канализационно отклонение от PVC тръби. Отводняването на покрива от дъждовни води, ще е посредством воронки за плосък покрив, с долно оттичане, с термоизолирано тяло , с нагревател с автоматичен терморегулатор за всяка.
  Отвеждането на конденза от климатичните тела, ще бъде включено към вертикалните канализационни клонове. На местата на включване ще се монтира „S” сифон с цел предотвратяване навлизането на неприятни миризми към климатичните тела.


  Подземен паркинг. Автомобилни подходи. Паркиране и гариране
  Основният автомобилен достъп до имота е осигурен от бул. Черни връх. Той се намира в североизточния край на УПИ. В югоизточния ъгъл на имота е площадка за движение на служебни леки автомобили, обслужващи магазините в първия надземен етаж като за същите е осигурен достъп от бул. Черни връх. В северозападния ъгъл на УПИ е предвиден достъп на пожарни коли за имота, като за същите е осигурена в границите на имота тупикова алея покрита с трайна настилка от бетонови павета и площадка за маневри за обратен завой. Паркирането е изцяло в подземния и полуподземния етаж на сградата. Предвижда се паркиране на леки автомобили за собствениците на жилищата и за служебни коли и посетители на магазините. Обособени са както самостоятелни гаражни клетки, така и гаражи с повече от едно паркоместа и маневрени улици. Подземния и полуподземния гараж са затворени със секционни гаражни врати с електромеханично задвиждане с дистанционно. За пo-голяма сигурност на обитателите е осигурено помещение за охрана в близост до основния вход на гаража. Подземния паркинг ще бъде изпълнен и предаден в следния вид: под – настилка от шлайфан бетон, сутеренни стени – видим бетон, таван – стоманобетонова плоча, знаци за обозначаване на подземните паркоместа и гаражите с положена маркировка подземно гариране.

  Общи части
  За общите части на сградите ще се изготви интериорен проект и ще бъдат изпълнени с висок клас материали, като: стени – комбинация от латекс, ламперия/ декоративни мазилки и камък, подове – настилка от широкоформатни гранитни плочи, таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс с осветление по интериорен проект. Стълбища, етажни фоайета и площадки: под – настилка в комбинация от гранитогрес и гранит, парапет по архитектурен детайл, тавани – нанесено крайно покритие латекс, с осветление по архитектурен проект, стени – крайно покритие латекс;

  Асансьори
  Във всеки вход на сградата ще има самостоятелен електически асансьор с автоматични врати на водещ производител , със спирка до подземният паркинг на сградата, с кабина с модерен дизайн и контрол на достъпа.

  ОВК системи
  За обекта в проекта по част ТОВК са предвидени отоплителна, климатична и вентилационна инсталация. За всеки апартамент е предвидена локална отоплителна инсталация, водно-помпена, двутръбна система. Необходимата топлинна мощност се осигурява от Газов котел, монтиран на подходящо място в границите на всяко жилище. Отоплителни тела и газов котел– не се предвиждат. За осигуряване нормални условия на микроклимат и комфорт в жилищните помещения се предвижда монтирането на тръбни пътища за климатична инсталация на директно изпарение, работеща с екологично чист фреон. Не се предвижда монтирането на външни и вътрешни тела.

  Eлектро инсталация
  Захранването с ел. енергия е решено от нов трафопост (ТП), предвиден за монтаж в обособено помещение. За строежа са проектирани осветителна и силнотоколва инсталация, мълниезащитна инсталация, заземителна инсталация, слаботокова инсталация, газ сигнализация, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Осигурено е площадково и сградно осветление с LED осветителни тела.

  Пожароизвестяване
  За нуждите на обекта се предвижда инсталация за автоматично пожароизвестяване за помещенията, за които това се изисква.

  Газоснабсяване
  От съществуващата градска мрежа, преминаваща по бул. Черни връх. На имотната граница в югоизточния край на имота е предвидено главно разпределително табло, от което посредством тръбна мрежа в рамките на имота се захранват всички конуматори в сградата. Газта ще се използва за отопление и осигуряване на битова гореща вода в апартаментите.


  Изпълнени и въведени в експлоатация външни връзки ( водопровод, канал, електро и газ).

  Двор и вертикална планировка – напълно завършени по проект, изпълнено озеленяване с поливна система.

  СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА АПАРТАМЕНТИТЕ
  Стени
  Зидария с керамични тухли - За външните неносещи стени се предвижда зидария с дебелина 25см и тухли с вертикални кухини. За вътрешните неносещи стени между отделните имоти – зидария с дебелина 25см, а за преградните стени в жилищата и ателиетата - 12см. Зидариите ще се изпълнят с тухли модел Porotherm на марката Wienerberger или подобни със същите технически характеристики. Ще се използват системни щурцове за оформяне на отворите.
  Завършващи покрития: за Дневни, трапезарии, кухненски бокс, спални, коридори – гипсова мазилка и частични предстенки от гипсокартон при ст.б. шайби; за Санитарни помещения – вароциментова мазилка, инсталационни пакети от влагоустойчив гипсокартон за вертикални щрангове.

  Тавани
  За Дневни, трапезарии, кухненски бокс, спални и коридори – гипсова мазилка; за Санитарни помещения – стоманобетонова плоча.

  Подове
  На апартаменти – армирана циментова замазка и пластификатор;
  На тераси / лоджии / балкони – циментова замазка за наклон, двуслойна хидроизолация, настилка от гранитогрес с еластично лепило и фуга за външно полагане.

  Дограма
  Алуминиева дограма Raynаers, система Concept System 77 или подобна със същите технически характеристики с ширина на касата 68mm. Троен стъклопакет с дебелина 48mm с външно високоенергийно стъкло, средно бяло стъкло и вътрешно нискоемисионно стъкло.

  Входни врати
  еднокрила блиндирана, с метална каса и пълнеж от минерална вата и финиш естествен фурнир, секретно заключване, включително обков, брави, шпионка, подсилващи крилото шипове.

  Електро инсталация
  Силнотокова и слабо токова с разделни токови контури, монтиран електромер и табло, апартаментно ел.табло с автоматични предпазители, монтирани ключове, контакти и бойлерни табла. Слаботоковата инсталация е структурна кабелна система ( за интернет и телефон) и видеодомофонна инсталация. Във всеки вход на партера се монтират сградни комуникационни шкафове.


  Водоснабдяване и канализация
  ВиК инсталации в кухни, бани, тоалетни, складови помещения по проект
  Водопровод – полипропиленови тръби, изводи до тапа, водомер с дистанционно отчитане
  Канализация – PVC тръби, изводи до тапа.


  Отопление, Вентилация и Климатизация
  Изпълнени по проект съгласно действащите нормативи. Тръбна разводка за газова инсталация, завършена на тапи ( без газов котел, бойлери и радиатори). Тръбна разводка за климатик в дневната ( без вътрешно и външно тяло). Смукателна вентилационна инсталация за битови и санитарни помещения.


   

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 4.02 MB)

   Изтегли план  1

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 4.88 MB)

   Изтегли план  2