Нови жилища в модерна сграда в широкия център на София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР / ЛЪВОВ МОСТ   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
75 235 – 207 748
907 €/м² – 1 350 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
55.73 м² — 183.20 м² Арх. планове

Етажност:
6

Квадратура на сградите/комплекса
3573 м²

Референтен номер:
SOF 76889
Инфо пакет

Разстояния
800 м 13.7 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 800 м
  • Летище Sofia (SOF): 13.7 км
Гледки от имота
  • Гледка към града

Модерна визия и спокоен начин на живот за съвремения човек!

Представяме отлична възможност за ново жилище в централен район на столицата, а именно в “Зона В-17”, р-н “Сердика“.
Жилищният квартал е спокоен и се намира в непосредствена близост до един от историческите и архитектурни паметници на столицата – “Лъвов мост“. В близост са бул. “Сливница” и ул. “Опълченска”, където има разнообразие от обществен градски транспорт.

Сградата е на 6 жилищни етажа, от които 1 терасовиден, и едно подземно ниво. Апартаментите отговарят изцяло на съвременния начин на живот и гарантират комфорт на обитаването. Проектирани са 2, 3, 4-стайни апартаменти и студия. Общият брой на апартаментите в сградата е 28, за които са предвидени общо 28 места за паркиране, разположени в сутерена и на партерно ниво.
Централната фасада е ориентирана посока юг, а северната към вътрешен двор и съседен имот. Имотът има рампа за достъп до подземни гаражи, вътрешен двор, където има паркоместа и входове на гаражи в сградата.

Подробности за сградата
Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна, скелетно-безгредова. Основите са решени с обща фундаментна плоча. Противоземетръсните шайби са съобразени с основното разпределение на етажите.
Покривът на сградата е плосък, от стоманобетонна конструкция с всички необходими изолационни пластове и покрития, характерни за този вид покриви.
Отоплението на сградата ще бъде централно на ТЕЦ. Предвиждат се изводи за монтиране на климатични системи за дневните на апартаментите, ориентирани на юг.

Проектираната жилищна сграда отговаря на всички съвременни норми и изисквания в България и Европейския съюз.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 5.16 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Повече инфо

Външните стени ще се изпълняват от керамични тухли с дебелина 25см, на места стените ще са стоманобетонни с дебелина 25см. Вътрешните стени, между отделните апартаменти, ще бъдат от тухлен зид с дебелина 25см, а вътрешните преградни стени от тухлен зид с дебелина 12см÷25см.

Външната дограма ще бъде алуминиева с прекъснат термомост, двоен стъклопакет. Парапетите по сградата (балкони, лоджии и тераси) са предвидени да бъдат с плътен борд и ажурна част от метални профили с височина 1,05 м от готов под. Фасадите ще бъдат решени с фасадна мазилка на „Баумит“ с топлоизолация EPS и алуминиеви елементи. Гаражните секционни врати ще бъдат с дистанционно управление, оборудвани с комфортно задвижване и изключваща автоматика за надеждно спиране при възникнала внезапна пречка.

По пода на фоайето, стълбището и общите части се предвижда настилка от камък или гранитогрес.

Главното ел. табло е разположено извън сградата, в ниша на фасадната стена, с осигурен независим и постоянен достъп, съгласно изискванията на “ЧЕЗ Разпределение България” АД.

Новини от строителството

Статия в Капитал Сезон на скъпо строителство: 14.07.2021г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 5.16 MB)

 Изтегли план  1