Уникален нов комплекс с жилищни сгради, търговска част, СПА и парк

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 3 / ДО МЕТРОСТАНЦИЯ "МАЛИНОВ"   На картата
Цени  
97 000 – 320 000
2 425 €/м² – 2 192 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Едностайни апартаменти, Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти

Площи:
40 м² — 146 м²

Етажност:
19

Асансьор:
да

Референтен номер:
STO-525
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
ТЕЦ / Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
8 км 8 км 100 м

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 8 км
 • Летище Sofia (SOF): 8 км
 • Магазин за хранителни стоки: 200 м
 • Спирка: 100 м
 • Болница: 2 км
 • Училище: 200 м
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • ТЕЦ
 • Уреди на ел. ток (духалки, ел. радиатори и др.)

Уникален по рода си проект с жилищни сгради, търговски център, елитни ресторанти и зони за отдих и развлечение, разположен в един от най-бързо развиващите се квартали в столицата - Младост 3, до парк и няколко големи хипермаркета. В комплекса са проектирани три жилищни сгради: Витоша - 19 етажа; Пирин - 22 етажа и Рила - 30 етажа. Професионалното и внимателно планиране на сградите осигурява разнообразие от апартаменти с различни изложения, квадратури и разпределения, които са подходящи за всеки вкус, нужди и разбиране.

Общият брой на апартаментите в сградите е 1150, като към август 2017 налични за продажба са 95 от тях. Те са с изложение юг/север, с гледки към Витоша и към София и са от следния тип:
Тип Студио (1+0), 40-65 кв.м., 97 000 – 110 000 Евро
Тип Двустаен (1+1), 59-76 кв.м.; 150 000 – 170 000 Евро
Тип Тристаен (2+1), 81-118 кв.м.; 180 000 – 220 000 Евро
Тип Четиристаен (3+1), 120-146 кв.м 300 000 – 320 000 Евро

Всеки един от апартаментите ще разполага със складово помещение, намиращо се в сутеренните етажи. Ще има 2500 паркоместа, като на всяко жилище се предоставя място за 1 автомобил включено в цената. Сумите са с ДДС.

Сред най-големите предимства на комплекса са многобройните услуги предлагани на територията му. Към комплекса ще бъде изграден и първия по рода си в България отворен тип търговски център с алейно разположени магазини, елитни ресторанти и зони за отдих и развлечение. На територията на комплекса ще има офталмологична клиника с площ от 1200 кв.м, аналог на най-модерната такава на Балканския полуостров, както и 5 звезден луксозен хотел, от известната марка – Swissotel. В комплекса ще има също модерен SPA и фитнес център които може да предостави всичко, от което се нуждае човек за разтоварване и поддържане на добро настроение.

Към комплекса ще има 11 дка парк, в който са предвидени и водни площи, амфитеатър, детска площадка, скейтпарк и стена за графити. Сред останалите удобства ще има:


 • 24 часова рецепция и охрана
 • 24 часов румсървис
 • Ресторант и кафене
 • Магазини
 • Вътрешен басейн
 • Спа център със сауна, джакузи, парна баня, солариум, стая за масажи
 • Фитнес център
 • Фризьорски салон
 • Козметичен салон
 • Детска площадка
 • Бизнес център с интернет, конферентна зала и т.н
 • МОЛ и Медицински център

Предлаганите услуги в комплекса ще се заплащат от собствениците от сгради Витоша и Пирин, като ползват преференциални цени. Те ще бъдат безплатни за собствениците от сграда Рила – Swiss Hotel.

Благодарение на уникалната си концепция, комуникативно местоположение, и осигурени комфорт и сигурност, комплексът ще предлага всичко от което се нуждае модерното семейство. Спокойствието, зеленината и развитата инфраструктура на района са само част от неговите
предимства. В близост се намират бул. Александър Малинов и бул. Цариградско шосе, Бизнес Парк София и Околовръстен път. От комплекса ще бъде осигурена топла връзка с метро станция.

Комплексът е дело на водещ международен инвеститор с дългогодишен опит в строителния бранш. Компанията е сред най-уважаваните в жилищния сектор в редица страни по света, а ценните знания и умения, натрупани през годините, позволяват тя да осъществява подобни иновативни проекти.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

`

Технически характеристики

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРУБИЯ СТРОЕЖ
КОНСТРУКЦИЯ и ИЗОЛАЦИЯ - Конструкцията на сградата е решена с обща фундаментна плоча, колони за поемане на ртикални товари и стоманобетонни шайби за поемане на вертикални и хоризонтални натоварвания от постоянни, временни и сеизмични здействия. Навсякъде под кота терен (сутеренните етажи и фундаментите), ще бъде изпълнена хидроизолация и топлоизолация. Спазвайки нормативите и техническите изисквания, стените ще бъдат изпълнени от тухли, а вътрешните стени ще бъдат и с шумоизолация.

ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИ И ПОМЕЩЕНИЯТА В АПАРТАМЕНТИТЕ
ВХОДОВЕ НА БЛОКОВЕТЕ - Настилки: Естествен камък. Входна врата на блока: Боядисана алуминиева врата.
ОБЩИ ЧАСТИ / КОРИДОР - Настилки: Естествен камък, или мокет. Стълбища за общо ползване: Метални парапети

БАЛКОНИ Настилка: Висококачественна керамика
ДОГРАМИ Дограми и стъклопакети с високо качество
ВХОДНИ ВРАТИ НА АПАРТАМЕНТИТЕ - Стоманена врата, с външен вид имитация на дърво
ТАВАНИ - С изпълнена мазилка
СТЕНИ - Дневна: Мазилка
БАНИ - С изпълнена мазилка
ПОДОВИ НАСТИЛКИ - Замазка
ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ-централно/Електричество

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ (без довършителни работи)
ОВК СИСТЕМИ - всички инсталации необходими за ОВК системите ще бъдат изградени до степен годни за ползване. Доставката и монтажа на климатичните съоражения в апартаментите ще бъде извършена от потребителя.

ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ И ПОЖАРОИЗВЕСТИТЕЛНИ - Спазвайки нормативните наредби ще бъде изградена мокра пожарогасителна система (спринклери и пожарни табла) и също така пожароизвестителна система.
ВиК СИСТЕМИ - Ще бъдат изпълнени всички ВиК инсталации в апартаментите.Водомерите ще бъдат монтирани до входа на апартаментите в шкафове предназначени за тази цел. Доставката и
монтажа на санитария, смесители и аксесоари ще бъде извършена от потребителя.
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ - ще бъдат изградени съобразно нормативните изисквания. В мокрите помещения ще бъдат монтирани осветителните тела. Доставката и монтажа на контакти,
ключове и осветителните тела в апартамента ще бъде извършена от потребителя.
ТЕЛЕФОН В жилищата ще се изгради система за две телефонни линии подходящи за ползване на ADSL, и инсталации за достъп до високоскоростен интернет
ТВ СИСТЕМА В дневната ще бъде изградена инсталация, подходяща за дигитални излъчвания.
АСАНСЬОРИ Сградите ще бъдат обслужвани от пътнически и товаропътнически асансьори,съобразени с проектните изисквания.
ОХРАНИТЕЛНА СИСТЕМА На входа и по границите на комплекса ще бъде инсталирана
охранителна система с видеонаблюдение (CCTV). Ще бъде изградена домофонна инсталация между входа на блока и апартаментите.Достъпът от входовете на комлекса ,от гаражите и входовете на блоковете ще бъде осъществен с контрол на достъп, посредством карти и четци.

Степен на завършеност:
Пакетите за довършителни дейности ще бъдат 3 вида:
10% (стандартен пакет)
15 % (среден)
20 % (луксозен) от сумата на апартамента
Те ще включват – стени, подова настилка, възможност за обзавеждане на баня и кухня, с изключение на мебели. Ще има мостри, от които клиентите ще могат да избират. Като те са задължителни за гарантирания наем.

Квартал

Уникален по рода си проект с жилищни сгради, търговски център, елитни ресторанти и зони за отдих и развлечение, разположен в един от най-бързо развиващите се квартали в столицата - Младост 3, до парк и няколко големи хипермаркета. В близост се намират бул. Александър Малинов и бул. Цариградско шосе, Бизнес Парк София и Околовръстен път. От комплекса ще бъде осигурена топла връзка с метро станция.

План на строителството

Строителството на комплекса е започнало през март 2017 година и ще продължи 39 месеца. Очаква се комплекса да бъде завършен през юни 2020 година.

План на плащане

Опциите за плащане са три както следва:

План А
1000 Евро депозит
100 % плащане при подписване на предварителен договор.

План Б
1000 Евро депозит
20 % първа вноска при подписване на предварителен договор
Гарантиран наем за 2 годишен период (Пример: при цена на апартамента – 100 000 Евро (с ДДС), гарантирания наем е 666 Евро на месец, ако клиента го взима с цел инвестиция)
Остатъка до 60 месеца (5 год) се разсрочва

План В
По желание на клиента на по-големи вноски за по кратък период

Новини от строителството

Статия в capital.bg: Цветна спретната къщурка: 07.05.2021г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти