Нов жилищен комплекс с Акт 16 в близост до два парка

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
216 212 – 379 946
1 620 €/м² – 1 800 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Пентхауси

Площи:
126.44 м² — 218.36 м²

Етажност:
5

Спални:
1-4

Референтен номер:
Sof 66573
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Разстояния
5 км 3.5 км 7.2 км 660 м

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 3.5 км
 • Център на града: 5 км
 • Летище Sofia (SOF): 7.3 км
 • Спирка: 250 м
 • ЖП гара: 7.3 км
 • Болница: 300 м
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към парк
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
Отопление
 • Климатици
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатици стандартни

Имаме удоволствието да Ви представим нов луксозен комплекс, който се отличава с модерна архитектурна визия и разполага със собствен вътрешен парк.

Комплексът се състои от общо 8 сгради с 249 просторни апартамента с панорамна гледка към парк Борисова градина и планината Витоша. Представена е цялата палитра от разпределения включваща двустайни бутикови, тристайни и четиристайни семейни и луксозни пентхаус жилища. Специално конструираните дълбоки тераси позволяват отваряне на жилищното пространство, докато приземните апартаменти имат собствени уютни градини за един наистина зелен начин на живот. Разнообразието от планове и квадратура предлага богат избор в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.

Вътрешният двор с площ от 17 декара ще се радва на богато озеленяване и ландшафтен дизайн с алеи, водни огледала, декоративна растителност и алпинеуми. Ще има изградено парково осветление с видеонаблюдение, метална ограда с двойни профили, поливна система и градинско оборудване.

Комплексът е ситуиран в южната част на Борисовата градина, ж.к. "Лозенец". Това е един от най-предпочитаните райони за живеене в София. Той се радва на богато озеленяване, паркове, заведения, магазини, както и на лесен достъп до центъра на столицата ни. Районът се отличава и с добре развита система на градския транспорт включително станция на метрото.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Квартал

Комплексът е изключително удобен и иновативен комплекс от затворен тип за истински зелен начин на живот. Разположен в южната част на градския парк Борисова градина, съвременните и компактни сгради хармонично се сливат със заобикалящата среда – красива гора и разкошна Витоша планина. Енергоефективни и екологични технологии и материали превръщат комплекса в малък архитектурен шедьовър, който очаква модерно мислещи хора с вкус към съвършенството.

Комуникацията е ключова част от динамичния градски живот – в тази насока коплексът има несравиними предимства, съчетавайки зеленото спокойствие на елитните квартали от полите на Витоша с близостта до всичко важно – летище, молове, централна градска част, училища и офиси. По този начин само за минути можете да превключите от бизнес графика си към шопинг забавление или пък да се посветите на заслужена почивка в домашния си зелен оазис.

Концепция

Архитектурният стил на комплекса е в хармония с цялостната концепция: спокойствие, класа и дискретен комфорт. Само висококачествени материали са използвани, и дори при работа с най-малкия детайл не е правен компромис. Апартаментите са просторни, пълни със светлина, с максимален изглед към околните гори и планина Витоша. Специално конструираните дълбоки тераси позволяват отваряне на жилищното пространство, докато приземните апартаменти имат свои собствени уютни градини.

Етапи на строителството

Комплексът е получил в очаквания срок Разрешение за ползване /Акт 16/ от Дирекцията за национален строителен контрол. Жилищният комплекс с подземни гаражи в местност "Борисова градина" е изпълнен в съответствие с одобрените проекти и изряден с изисканата документация. Разрешението за ползване е завършващият акт за всяко строителство и удостоверява, че действително комплексът е според стандартите на българското законодателство и е готов за посрещане на новите собственици.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти