Нов жилищен комплекс с Акт 16 в близост до парк Борисова градина

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЛОЗЕНЕЦ На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
137 693 127 915 – 371 700
1 620 €/м² – 1 800 €/м²
Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Пентхауси

Площи:
93.16 м² — 206.50 м² Арх. планове

Етажност:
5

Спални:
1-4

Референтен номер:
Sof 66573
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Разстояния
5 км 3.5 км 7.2 км 660 м

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Планински лифт: 3.5 км
 • Център на града: 5 км
 • Летище Sofia (SOF): 7.3 км
 • Спирка: 250 м
 • ЖП гара: 7.3 км
 • Болница: 300 м
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към гора
 • Гледка към града
 • Гледка към парк
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
Отопление
 • Климатици
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатици стандартни

Имаме удоволствието да Ви представим нов луксозен комплекс, който се отличава с модерна архитектурна визия и разполага със собствен вътрешен парк.

Комплексът се състои от общо 8 сгради с 249 просторни апартамента с панорамна гледка към парк Борисова градина и планината Витоша. Представена е цялата палитра от разпределения включваща двустайни бутикови, тристайни и четиристайни семейни и луксозни пентхаус жилища. Специално конструираните дълбоки тераси позволяват отваряне на жилищното пространство, докато приземните апартаменти имат собствени уютни градини за един наистина зелен начин на живот. Разнообразието от планове и квадратура предлага богат избор в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.

Вътрешният двор с площ от 17 декара ще се радва на богато озеленяване и ландшафтен дизайн с алеи, водни огледала, декоративна растителност и алпинеуми. Ще има изградено парково осветление с видеонаблюдение, метална ограда с двойни профили, поливна система и градинско оборудване.

Комплексът е ситуиран в южната част на Борисовата градина, ж.к. "Лозенец". Това е един от най-предпочитаните райони за живеене в София. Той се радва на богато озеленяване, паркове, заведения, магазини, както и на лесен достъп до центъра на столицата ни. Районът се отличава и с добре развита система на градския транспорт включително станция на метрото.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.82 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните апартаменти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Квартал

Комплексът е изключително удобен и иновативен комплекс от затворен тип за истински зелен начин на живот. Разположен в южната част на градския парк Борисова градина, съвременните и компактни сгради хармонично се сливат със заобикалящата среда – красива гора и разкошна Витоша планина. Енергоефективни и екологични технологии и материали превръщат комплекса в малък архитектурен шедьовър, който очаква модерно мислещи хора с вкус към съвършенството.

Комуникацията е ключова част от динамичния градски живот – в тази насока коплексът има несравиними предимства, съчетавайки зеленото спокойствие на елитните квартали от полите на Витоша с близостта до всичко важно – летище, молове, централна градска част, училища и офиси. По този начин само за минути можете да превключите от бизнес графика си към шопинг забавление или пък да се посветите на заслужена почивка в домашния си зелен оазис.

Концепция

Архитектурният стил на комплекса е в хармония с цялостната концепция: спокойствие, класа и дискретен комфорт. Само висококачествени материали са използвани, и дори при работа с най-малкия детайл не е правен компромис. Апартаментите са просторни, пълни със светлина, с максимален изглед към околните гори и планина Витоша. Специално конструираните дълбоки тераси позволяват отваряне на жилищното пространство, докато приземните апартаменти имат свои собствени уютни градини.

Етапи на строителството

На 29ти юни тази година комплексът получи в очаквания срок Разрешение за ползване / и Акт 16/ от Дирекцията за национален строителен контрол. Жилищният комплекс с подземни гаражи в местност "Борисова градина" е изпълнен в съответствие с одобрените проекти и изряден с изисканата документация. Разрешението за ползване е завършващият акт за всяко строителство и удостоверява, че действително комплексът е според стандартите на българското законодателство и е готов за посрещане на новите собственици.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 4.82 MB)

 Изтегли план  1