LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Комфортен офис в модерна сграда до новия Ритейл парк, Център

Цена  
152 000 (без ДДС)
833 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
182.47 м² (чиста площ: 139.71 м² плюс общи части: 42.76 м²)

Етажност:
13

Етаж:
5

Стаи:
4

Асансьор:
да

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
RS-102635
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
185 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 185 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ

Представяме комфортен бизнес имот за продажба, в многофункционална сграда със смесено предназначение и модерна визия, разположена в центъра на Русе.

Офисът се намира на 5-ти етаж, с изложение запад-север-изток, с градска панорама. Състои се от 182.47 кв.м обща площ: преддверие, санитарен възел, помещение със зона за кухня и балкон, две преходни стаи с общ балкон, трета стая.

В процес на строителство.

В строителството на този отличителен проект са заложени висок клас материали, осигуряващи стандарта на енергийна ефективност, с концепцията за комфорт и качество на обитаване, благоприятна бизнес среда и стратегическа локация. На партера на сградата ще бъдат разположени търговски обекти с бизнес услугите, в естествена комбинация с новоизграждащия се в съседство Ритейл парк. В района около сградата ще има спортно-атрактивни, търговски, финансови и административни, други обекти.

В трите подземни нива, на площ над 5000 кв.м са осигурени достатъчен брой места за паркиране с удобни и широки маневрени площи и двупосочни рампи.

Над магазините ще има 4 офисни нива с общо 29 офиса, които ще се обслужват от отделен вход, от западната страна на партера, с два асансьора и отделно стълбище.

Имотите се издават по БДС.

Общият брой на жилищните етажи - осем, със 74 бр. жилища от тип двустайни, тристайни и четиристайни имоти. Достъпът до тях е осигурен чрез отделен вход, разположен от северната фасада на сградата, с отделно стълбище с два съвременни асансьора, с връзка и с подземните гаражи.

Централното топлоснабдяване е предвидено за топла вода и отоплението, а за лятото има възможност и за климатици, с фиксирани места за монтажа, с цел запазване на естетиката на фасадите. Топлоизолацията е предвидена с 10 см минерална вата, осигуряваща стандарта за енергийна ефективност, което допринася за оптимизиране на разход на ресурсите, комфорт през всеки сезон и противопожарната сигурност на комплекса.

Общите части ще бъдат изпълнени с настилки от гранит, гранитогрес, с окачени тавани и съвременни интериорни решения. Предвиден е индивидуализиран контролиран достъп и видеонаблюдение.

Посочената цена е без ДДС.

Свържете се с нас за консултация относно интересуващия Ви бизнес имот в този комплекс в Русе!


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти