LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартамент в модерен комплекс с бизнес площи до новия Ритейл парк

Цена  
63 900 (без ДДС)
775 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Двустаен апартамент

Обща площ:
82.49 м² (чиста площ: 62.05 м² плюс общи части: 20.44 м²)

Етажност:
13

Етаж:
6

Стаи:
2

Спални:
1

Бани:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
RS-102441
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици / ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
185 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 185 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
  • ТЕЦ

Представяме двустаен апартамент за продажба, в многофункционална сграда със смесено предназначение и модерна визия, разположена в центъра на Русе.

Имотът се намира на 6-и етаж, с източно изложение и приятна градска панорама. Състои се от 82.49 кв.м обща площ: антре, баня/тоалетна, спалня и дневна с общ балкон.

В процес на строителство.

В строителството на този отличителен проект са заложени висок клас материали, осигуряващи стандарта на енергийна ефективност, с концепцията за комфорт и качество на обитаване, благоприятна бизнес среда и стратегическа локация. На партера на сградата ще бъдат разположени търговски обекти с бизнес услугите, в естествена комбинация с новоизграждащия се в съседство Ритейл парк. В района около сградата ще има всичко необходимо за съвременния човек на 21-ви век: спортно-атрактивни, търговски, финансови и административни, други обекти.

В трите подземни нива, на площ над 5000 кв.м са осигурени достатъчен брой места за паркиране с удобни и широки маневрени площи и двупосочни рампи.

Над магазините ще има 4 офисни нива с общо 29 офиса, които ще се обслужват от отделен вход, от западната страна на партера, с два асансьора и отделно стълбище.

Общият брой на жилищните етажи - осем, със 74 бр. жилища от тип двустайни, тристайни и четиристайни имоти. Апартаментите се издават по БДС. Достъпът до тях е осигурен чрез отделен вход, разположен от северната фасада на сградата, с отделно стълбище с два съвременни асансьора, с връзка и с подземните гаражи.

Централното топлоснабдяване е предвидено за топла вода и отоплението, а за лятото има възможност и за климатици, с фиксирани места за монтажа, с цел запазване на естетиката на фасадите. Топлоизолацията е предвидена с 10 см минерална вата, осигуряваща стандарта за енергийна ефективност, което допринася за оптимизиране на разход на ресурсите, комфорт през всеки сезон и противопожарната сигурност на комплекса.

Общите части ще бъдат изпълнени с настилки от гранит, гранитогрес, с окачени тавани и съвременни интериорни решения. Предвиден е индивидуализиран контролиран достъп и видеонаблюдение.

Посочената цена е без ДДС.

Свържете се с нас за консултация относно интересуващия Ви тип имот в този комплекс в Русе.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти