Впечатляващ бизнес имот в топ център на град Русе

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ РУСЕ / ГР. РУСЕ / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цена  
590 000
254 €/м²
Тип:
Къща, Офис, Магазин, Фабрика и индустрия, Бизнес, Промишлен парцел, Сграда

Обща площ:
2320 м²

Площ на парцела:
1203 м²

Етаж:
3

Референтен номер:
VT 64052
Инфо пакет

Състояние
добро

Отопление
Климатици / Локално парно / Парно на газ

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
200 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към река
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
  • Локално парно
  • Парно на газ

Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание уникален бизнес имот. Основните три сгради са строени през 1925 год.от унгарски евреи търговци на сол.

Другите две са изградени по-късно. В парцел с площ 1203 кв.м. са построени четири масивни сгради с РЗП 2320 кв.м. Място е с отлично изградена инфраструктура, близо до множество обществено-обслужващи сгради и културно-исторически обекти.

Първата сграда от тях е двуетажна, в старинен архитектурен стил, но реновирана наскоро, като при ремонта са лети плочи и противозeметръсни шайби. При реконструкцията е подменена изцяло електрическата и канализационната мрежа в цялата сграда, укрепени са основите и плочите на етажите, както и покривната конструкция. Сутеренът й се използва като складово помещение и паро котелно, а двете нива са превърнати в офисна част.

Долепена до нея е нова масивна триетажна сграда, като първото ниво съставлява гаражи и магазин, а другите две – офиси.

В третата сграда, която също е новопостроена, има офиси на първи етаж, а на втори и трети производствени помещения.

Четвъртата сграда е идентична на първата и също е основно реновирана. В сутерена е разположена столова, първият етаж е подготвен за магазин или изложбена зала, а на втория има различни по площ помещения.

Сданията са функционално свързани помежду си чрез топли връзки и вътрешен двор, в който са направени навеси, осигуряващи преминаване от сграда в сграда. Всички помещения са климатизирани, с поставена PVC дограма, монтирана е и пожароизвестителна система, а котелът на газ осигурява топлоотдаване до всички помещения.

Имотът е подходящ за развиване на различен вид бизнес като леко производство, търговска дейност, представителство на фирма, болница или медицински център, частно училище или детска градина и много други дейности.

Русе е петият по големина град в България и най-големият български град по поречието на река Дунав. Русе е един от старите български градове с традиции в културата, изкуството и образованието и със силно развита промишленост и търговия. Известен е като малката Виена заради запазената старинна архитектура.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти