LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартаменти в модерен комплекс с 4 дка парк до Retail Park

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПЛОВДИВ / ГР. ПЛОВДИВ / КВ. ОСТРОМИЛА / ДО VIA RETAIL PARK   На картата
Цени    ЦЕНОВА ЛИСТА
66 457 – 144 094
582 €/м² – 1 200 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа

Площи:
65 м² — 204 м² Арх. планове

Етажност:
5

Стаи:
2-3

Спални:
1-2

Асансьор:
да

Имоти в сградата / комплекса:
160

Продадени:
70

Свободни:
90

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
PLV-119489
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
5 км 16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 5 км
  • Летище Plovdiv (PDV): 16 км
Гледки от имота
  • Гледка към града

Представяме комфортни нови жилища за продажба, в модерен комплекс в процес на строителството, в кв. "Остромила" в Пловдив.

Планиран Акт 16 - до средата на 09.2026 г.
ПОКУПКА БЕЗ КОМИСИОНА.

Локацията на комплекса е спокойна за живеенето, далеч от шума на централната градска част, и в същото време с отлични удобства в района: непосредствено до Via Retail Park и BILLA, близо до Технополис-2, Speedy и Econt, Транспортна болница и УМБАЛ "Каспела", мед. лаборатория, две детски градини и ясла, училище, магазини, спирка за градски транспорт и др.

Концепция

Комплексът се състои от 4 сгради по 4 и 5 етажа, с общо 160 бр. жилища. Сградите са с модерно излъчване, хармоничен и съразмерен дизайн.

Комплексът ще се откроява със зеленината на вътрешния двор - собствен парк, който ще бъде изграден върху терен от 4000 кв.м, под който няма предвидено подземно паркиране, и дървесните видове ще могат да развият кореновата си система свободно. Така във времето градините ще добият красив естествен вид. Този компонент от проектирането за зеленината и връзката с природата е основна част от концепцията. В планирането на прилежащия терен към сградите ще се организира паркирането и достъп на автомобили в периферията на комплекса, така че да се съхрани вътрешността му, където да се развие безопасна и чиста паркова среда.

Паркирането е осигурено над 100%, посредством подземни и надземни паркоместа и гаражи - 200 паркоместа и 15 гаража. В подземния паркинг има обособени две зони за съхранение на велосипеди.

Интелигентни решения и красив дизайн

Фоайетата са проектирани с високи тавани от 5.4 м, с усещане за въздух и простор, с елегантни общи части. Ще бъдат монтирани соларни панели по покривните плочи, така че да захранват електрическите инсталации в общите части. Сградите ще са снабдени с камери за видеонаблюдение.

Във всяко жилище ще има подготвена инфраструктура и окабеляване за система "Умен дом".

Предвидена е звукоизолация по пода за максимален комфорт и ограничаване на въздействието на шума върху обитателите на сградата.

Ще бъдат инсталирани водни филтри с цел да се уловят и премахнат от водоснабдителната система механичните примеси попаднали в нея.

Апартаменти

Имотите са от тип двустайни и тристайни жилища. Продават се в степен на завършеност по БДС (на шпакловка и замазка). Има и допълнителна възможност да се възползвате от готови проекти за жилищата и за довършителните работи по проекта от Инвеститор.

Паркоместа
• Подземно паркомясто - от 13 300 до 19 000 евро;
• Гараж - от 22 000 до 30 000 евро.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.9 MB)

 Изтегли план  1

Цени

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.9 MB)

 Изтегли план  1