LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Къща с три спални, двор и чудесна панорама в престижния комплекс "Делта Хил"

Цена  
580 500

Задължителна такса поддръжка

Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
300 м²

Площ на парцела:
800 м²

Етажност:
2

Стаи:
4

Спални:
3

Бани:
2

Гаражи:
1

Референтен номер:
STO-104714
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Разстояния
37 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 37 км
Строителство
  • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
  • Термопомпа
Климатизация
  • Термопомпа

Представяме къща ново строителство в престижния комплекс "Делта Хил", в блзиост до столицата.

Очаквано завършване - октомври/декември.

Имотът е с РЗП 300 кв.м, разпределен на две нива:

  • първи етаж: входно антре, всекидневна с трапезарна и кухненска част, тоалетна, склад, стълби;
  • втори етаж: 3 спални, 2 бани с тоалетна, дрешник, тераса с чудесна панорама.

Къщата се предава по БДС, с изградена ел. и водопроводна инсталация, топлоизолация по проект и окабеляване за СОТ и интернет. Дограмата е "Саламандър Груп" 4-ри сезона, троен стъклопакет. Дворът е заравнен и има подготовка за термопомпа и соларна система. Има възможност и за изграждане на поливна система.

Има и други къщи за продажба в този комплекс. Те са идентични и е възможна промяна на разпределението спрямо желанието на клиента, както и индивидуално по желание на клиента изработване на фасада и цвят.

Има възможност за поръчка на къща и избор на парцела по желание на клиента. Изпълнението е от 2 до около 6-7 месеца след поръчката.

За комплекса

Комплексът от затворен тип се намира на около 20 мин с автомобил от София. Разстоянието до топ центъра на столицата е 25 км. Разположението на комплекса е изключително удачно, а именно - от южната страна на планината Витоша, което гарантира максимално слънчево греене през цялата година. Площта му е над 400 дка и се състои от над 200 готови и обитаеми къщи. В процес на изграждане са около 20 нови.

Комплексът предлага на обитателите си всички съвременни удобства. Жителите разполагат със супермаркет, магазини, детска градина, офиси, спортни площадки, луксозен ресторант, бар, пекарна, автомивка, фризьор автосервиз. Изграждат се още детска градина, СПА център и фитнес. Селището разчита на осигурена денонощна охрана, видеонаблюдение и поддръжка за целия комплекс, изградена собствена инфраструктура - подземна електроразпределителна мрежа, пречиствателна станция, канализация и оптично окабеляване за интернет.

В района може да се практикуват различни спортове: тенис, лов, риболов, планински туризъм, конна езда, маунтин байк, мотоциклетизъм и ATV, делтапланеризъм, пейнт бол и други.

Месечната таксата за поддръжка и охрана в комплекса е 150 лв. В постоянен денонощен режим обикалят няколко автомобила на охранителната фирма. Достъпът е контролиран, през две бариери с дистанционно управление за всеки живущ.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти