LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Новопостроена триетажна къща с басейн до град Априлци

Цена  
432 000 (без ДДС)
Тип:
Къща, Хотел, Вилa

Обща площ:
315 м²

Площ на парцела:
546 м²

Етажност:
3

Стаи:
5

Спални:
4

Бани:
5

Референтен номер:
VT 91876
Инфо пакет

Отопление
Камина

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
180 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 180 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина

Имаме удоволствието да ви представим новопостроена къща част от нов комплекс в подножието на Стара планина.
Многофамилна къща с РЗП - 315 кв. м. и дворно място към нея 546 кв. м. Има Акт 16.

Къщата е построена, напълно завършена и обзаведена с висок клас електрически уреди и мебели. На първия етаж е разположен апартамент 1 - кухня - трапезария с дневна, спалня и баня с джакузи. В дневната има камина. Апартаментът разполага със самостоятелна покрита тераса с изглед към Стара планина. Терасата е покрита - с дървена носеща конструкция и покрив от керемиди.
На първо ниво е разположена и голяма дневна с барбекю за общо използване. Дневната разполага със самостоятелен кухненски блок, камина и санитарен възел.
На втория етаж е разположен апартамент 2 - кухня - трапезария с дневна, спалня и санитарен възел. Дневната е с камина. Апартаментът разполага със самостоятелна покрита тераса с изглед към Стара планина.
На третия етаж са разположени 2 студиа, състоящи се от дневна със спалня и санитарен възел. Всяко от студиата разполага със самостоятелна покрита тераса с изглед към Стара планина.
Пред имота има функциониращ самостоятелен басейн с дълбочина 1,30 метра и ширина от около 4 метра. Има самостоятелен паркинг.

Между двата имота има изградено барбекю с площ 46 кв. м., цена на кв. м.= 350 евро без ДДС и то е включено в обявената цена на имота.

Към тази къща има възможност за закупуване на още една къща от комплекса с РЗП 178 кв. м. и дворно място от 265 кв. м. на цена 750 евро на кв.м. без ДДС. Къщата може да се довърши с всички довършителни материали на цена на себестойност на материалите отделно от продажната цена.


Този имот е част от проект на ваканционното селище , който предвижда за¬строяване и облагородяване на терен от 12108 кв. м. и изграждане на шест еднофамилни и две двуфамилни сгради и съоръжения:

В комплекса ще има:
• Открити басейни - детски и плувен с джакузи
• Спортни съоръжения - тенис корт, многофункционално игрище за волейбол, баскетбол и футбол, тенис на маса
• Комплексът е с ограничен достъп, видеонаблюде¬ние и 24 часова охрана.
• Предвиден е следпродажбен мениджмънт на об¬щите части на комплекса - тревни и водни площи, басейни, както и на сградата за обществено обслуж¬ва¬не.
• При договаряне с бъдещите собственици е въз¬можна следпродажбена поддръжка и управление на имотите.
• Годишна такса за обслужване на комплекса: 8 Евро/ кв.м.

Строителство- материали и завършеност
• Външните стени са от керамични решетъчни тухли с дебелина 25 см. и са топлоизолирани.
• Вътрешните преградни стени са от същите тухли с дебелина 12 и 25 см.
• Вътрешната повърхност на стените и таваните се обработва с гипсова машинна мазилка КНАУФ.
• Дограмата е дървена с двоен стъклопакет.
• Врати: - вътрешни - луксозен фурнир;
- входна - със специално заключване.
• Инсталации: » Отопление - за всички части е предвидено отопление от самостоятелни газови (GPL) котлета с индивидуално регулиране и отчитане на потреблението. » Водопровод - от полипропиленови и полиетиленови тръби. Топлата вода се осигурява целогодишно от индивидуални комбинирани (газ и ел.) бойлери. » Канализация - от РVС тръби в шумоизолирани шахти. » Електроинсталация - силови и осветителни електроинсталации по БДС. » Телекомуникации - окабеляване (TV, телефон и интернет) до отделните помещения.
• Степен на завършеност: подови настилки; машинна мазилка и шпакловка; оборудвани бани и тоалетни; електро - ключове, контакти и осветителни тела.

Селото се намира в Троянския балкан - на 20 км. от Троян и на 15 от Априлци и е селото с най-широк хоризонт в България, а надморската височина е 499 м.
Троян е на 160 км. североизточно от София, разположен на живописните брегове на река Бели Осъм, в Северното подножие на Троянско-калоферският дял на Стара планина. Градът е в близост до автомагистрала Хемус, а чрез Троянския проход се свързва с Южна България. Климатът е умерено-континентален с изразено планинско влияние. Валежите са над средните, а снежната покривка е около 50 дни в годината.

Районът на селото е обитаван още от древни времена - доказателство са стотината могили в района. Храмът "Св. Николай Летни" в Гумущник е част от възрожденски архитектурен комплекс с историческа и художествена стойност. Иконостасът е уникално произведение на дърворезбата.
Интерес представлява и килийното училище създадено през 1829 г., по-късно е превърнато в светско. Днес на първия етаж на училището е разположена сбирка, която разказва историята на селото.
В селото, в църковния двор, е и уникалния паметник на жертвите от "Титаник" сред които са 8 жители на селото.

Природа:
В района на Троян и Априлци са природните ре¬зервати Козя стена, Стенето и Северен Джендем - част от Национален парк Централен Балкан, известен с уникален растителен и животински свят. Природата е дива и на места трудно достъпна. В резервата Северен Джендем се намират около 30 водопада с височина над 20 метра.
Тук е и третият по големина манастир в България - „Успение Бо¬городично” - Троянския манастир. До него е Националната изложба на художествените занаяти - село Орешак.
Наблизо се намира и Троянския проход - „Беклемето” - зимен ку¬рорт със ски писти, подходящ за отдих през всички сезони.
Троянският регион е богат и на културно-исторически памет¬ници, възрожденски сгради и църкви. Той е и сред малкото мес¬та в България, където занаятчийството е още живо.Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти