Парцел в Божурец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ДОБРИЧ / БЛИЗО ДО ГР. КАВАРНА   На картата
Цена  
115 000
115 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Земя

Обща площ:
1000 м²

Референтен номер:
VAR-SVZ 48618
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
300 м 55 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 300 м
  • Летище Varna (VAR): 55 км
Гледки от имота
  • Гледка към голф игрище
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив

Предлагаме панорамен парцел, намиращ се в близост до село Божурец.

Разположен е в предвидената зона за отдих в село Божурец, където множество нови къщи и вили вече са построени. В непосредствена близост се намират Балчик и Каварна. Парцелът е с фронтално разположение, само на метри от ската, който има изглед към проектираното от Гари Плеър голф игрище- Трейшън Клифс и само на няколко минути от съседните две голф игрища- Блак Сий Рама и Лайтхаус.

Електричеството и водата са налични до парцела и той е в регулация, предлагаща отлична възможност да построите лятна вила в тази чудесна туристическа дестинация.

Площта на имота е 1000 m2 .
КИНТ- 0.8
Плътност- 40%
Височина: 10 метра

Местността предлага чудесни възможности за колоездене, пешеходен туризъм, водни спортове, а град Каварна предлага ежегоден Рок Фест. Фенове на голф имат възможност да посетят околните световно известни голф курорти, които се намират само на няколко минути път: „Трейшън клифс“, „Black Sea Rama“ и „Lighthouse“.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти