LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парцел в регулация във вилната зона на Балчик

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ДОБРИЧ / ГР. БАЛЧИК   На картата
Тип:
Парцел в регулация, Земя

Обща площ:
495 м²

Референтен номер:
VAR-50564
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
2 км 5 км 35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2 км
  • Център на града: 5 км
  • Летище Varna (VAR): 35 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив

Представяме за продажба регулиран парцел с площ от 495 кв.м във вилна зона „Изгрев“, град Балчик. Имотът е разположен в живописната част на района, на 5 км от Албена и град Балчик.

Имотът с площ от 495 кв.м има невероятен изглед към морето. Далече е от шума на шосето и е разположен в най-високата точка на зоната. Прохладен и проветрив район, идеално място за летен отдих. Достъпът е по асфалтов път.

Параметри на строителство:


  • КИНТ - 1.2;
  • Плътност - 40%;
  • Височина - 10 метра.

Парцелът е подходящ за построяването на къща, от която се открива чудесен изглед към морето, Балчишки залив и к.к. „Албена“.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме уважавана компания и ще бъдем с Вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки Ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти