Sunset Villas: Вили по поръчка за продажба

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / БЛИЗО ДО К.К. СЛЪНЧЕВ БРЯГ / С. КОШАРИЦА   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
99 310 – 325 354
936 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Къщи, Вили

Площи:
106.10 м² — 347.60 м²

Спални:
2

Бани:
1

Имоти в сградата / комплекса:
25

Продадени:
12

Резервирани:
0

Свободни:
13

Референтен номер:
Sunset Villas - 20285

Отопление
Камина / Локално парно / Подово отопление / Климатици / Парно на пелети / Парно на дървесен чипс / Печка на дърва / Електрически печки

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла / ЕПК

Климатик
Климатици инверторни, Климатизация, Климатици стандартни

Разстояния
30 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Летище Burgas (BOJ): 30 км
 • Магазин за хранителни стоки: 400 м
 • Спирка: 100 м
 • ЖП гара: 40 км
 • Болница: 7 км
 • Училище: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към морето
 • Гледка към планината
Строителство
 • ЕПК
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Електрически печки
 • Камина
 • Климатици
 • Локално парно
 • Парно на дървесен чипс
 • Парно на пелети
 • Печка на дърва
 • Подово отопление
Климатизация
 • Климатизация
 • Климатици инверторни
 • Климатици стандартни

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

До 3 години с 12% годишна лихва. Първа вноска 40% от цената.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 5%

План на плащане с отстъпка 5%. Първа вноска 90% от цената.

ПЪРВИТЕ 5 ПРОДАДЕНИ ВИЛИ СА ЗАВЪРШЕНИ И ФУНКЦИОНИРАЩИ!

Вили "Сънсет" / Sunset Villas е завършекът на 5 годишния упорит труд на нашата компания LUXIMMO по създаването на модерния мини-курорт "Сънсет Кошарица" (Sunset Kosharitsa). Работата по създаването на това уникално място стартира през 2005 година, преминавайки през няколко фази на строителство и поетапно пускане в експлоатация на всяка завършена част. Идеята за създаването му е на собствениците на нашата компания Михаил Чобанов и Никола Стоянов, които решават да създадат едно различно място за почивка и постоянно обитаване, съчетало в себе си спокойна локация, в непосредствена близост до гора и последните планинските възвишения на Стара планина, и в същото време само на 10 минути път с кола (около 6 км) от едни от най-добрите български морски курорти Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас. Търсено е и максимално разнообразие от екстри, възможности за активна почивка и развлечения. Всичко това съчетано с безупречно обслужване на място, осигурено от екип професионалисти по управлението и поддържката на ваканционни комплекси от нашата дъщерна фирма PROPERTY MANAGEMENT.BG.

Към днешна дата, "Сънсет Кошарица" е напълно завършен курорт със 100 % функциониращи удобства, търговски зони и заведения. Като част от веригата апартаментни комплекси APARTMENTSBULGARIA.COM, той приема целогодишно туристи и фирмени мероприятия. Тук живеят постоянно семейства и отсядат различни собственици на ваканционни апартаменти.

"Вили Сънсет" са 4-та и най-елитна фаза на мини-курорта "Сънсет Кошарица". Разположени са на съседен парцел с площ около 11 дка и са физически и функционално присъединени към съществуващия курорт. По съществто "Вили Сънсет" (Sunset Villas) е комплекс от 18 еднофамилни къщи, всяка от тях обособена със собствен двор и ограда. Разположени са в красивите покрайнини на село Кошарица. Само на шест колометра от Слънчев бряг, мястото предлага прекрасна възможност за почивка далеч от шума на големия курорт. С обширна гледка към морския бряг и прохладната зеленина на гората, това ваканционно селище е съчетало в себе си всичко необходимо за един пълноценен отдих или постоянно обитание.

Гледайте филм за "Сънсет Кошарица"
Гледайте филма за „Сънсет Кошарица”, показан по националната телевизия TV7
План на комплекс "Сънсет Кошарица"
Прочетете отзиви за "Сънсет Кошарица" в пресата
Гледайте интервю с кмета на село Кошарица

ФИЛОСОФИЯТА НА ПРОЕКТА "ВИЛИ СЪНСЕТ"

Проектът "Вили Сънсет" е специално разработен, за да ви даде всичкия уют и простор, от които се нуждаете, да внесе в почивните ви дни хармония, наслада и съвършенство. Всяка една къщичка и всяко едно дворно пространство към нея са създадени с любов и вдъхновение, с особено внимание към всеки детайл и с разбиране на всички ваши нужди, за да ви предложи на финала един уникален по своята същност завършен продукт.

Тук вие ще откриете за вас, за вашето семейство и приятели тайната на хубавия живот и сладостта на пълноценната почивка. Тук ще бъде вашето мечтано убежище от задъхания живот в големия град и отново тук ще можете да се презаредите с творческа енергия и вдъхновение. Тук вашето семейство и деца ще се почувстват истински щастливи и всички вие ще бъдете обгрижени с внимание дори до най-малкия каприз от нашия екип на място и именно тук с нетърпение ще се завръщате. Тук децата ви на воля ще могат да играят в една защитена среда, ще имат свободата да развихрят фантазията си, да опознават ден след ден природата, нейната сила и обаятелност, и не на последно място - ще се научат да ценят и да се стремят към красивото и непреходното, които все по-малко могат да се срещнат в пренаселените и хаотично забързани градове.

Сред ритъма на ежедневието в големия град, сред списъка с многобройните срещи с хора, сред работата по планове и проекти, истинският лукс в живота става все по-малко достъпен и почти непостижим. И не за друго, а защото лукс означава не само хубав и изискан дом или офис, луксът е много повече – той е съчетание от перфектната среда, хубави преживявания, пълноценен живот, обновяваща почивка, качествена храна и вино, достъпна зона за релакс не само за тялото, но и за духа, сигурност за децата, любов, положителни емоции, спокойствие за ума и душата. Ние знаем, че в големия град всички тези неща са трудно достижими и затова луксът там няма това пълноценно измерение, което ние можем да ви предложим именно във вашата собствена вила, в нашия мини-курорт "Сънсет Кошарица". Тук под зелените сенки на дърветата през деня и сред прохладата на нощния бриз, под чистото звездно небе, сред мъждукащите светлинки и вълшебни сенки ще усетите пълната хармония и смисъла на полезния живот и нуждата от пълноценна почивка.

Философията на човешкото съществуване не се определя само от материалните постижения в живота на човека, но и от начина, по който той инвестира в самия себе си, почива, натрупва спомени и положителни емоции, които от своя страна го зареждат с положителна и градивна енергия и го карат да продължава напред в развитието си. Пълноценната почивка, положителните емоции, радостта в очите на децата, спокойствието и сигурността на любимите хора, срещите с приятели и бягството от добре познатото ежедневие са именно тези неща, които осмислят нашия живот и са именно тези, заради които си заслужава да работим, за да ги постигнем. "Вили Сънсет" ви дават всичко това на разумна цена. Да притежавате една от уникалните вили със собствено дворно пространство около нея е добра инвестиция, която ще се върне при вас под формата на достъпен лукс, уникална красота, мечтана хармония, неповторима природа, пълна релаксация за тялото и духа, комфорт и сигурност, и разбира се неповторими преживявания, приключения, нови срещи и емоции, когато вие самите сте достатъчно отпочинали и сте готови да се потопите в тях.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕТАПИТЕ И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО
Всяка една от къщите в комплекса "Вили Сънсет" се изгражда отделно в съответния парцел, който купувачът е избрал. Основните алеи, комуникации и осветление ще бъдат изградени предварително, за да се осигури независим достъп до всеки един парцел по всяко време.

Всяка къща се изгражда в срок от 9-12 месеца в зависимост от стандарта на сградата и избраните от купувача допълнителни екстри. В активния летен период от 1-ви май до 1-ви октомври ще се извършват само леки довършителни работи във вътрешността на къщите, за да не се нарушава комфорта и уюта на обитателите на съседните къщи и съседния комплекс "Сънсет Кошарица".

След заплащане на депозита, в срок от 45 дни се издава разрешение за строителство и започва строежът на къщата, освен когато този период съвпадне с периода от 1-ви май до 1-ви октомври. В този случай, строителството започва след 1-ви октомври.

СХЕМА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Стандартна схема на плащане:
1-ва вноска - 50% от цената начална вноска
2-ра вноска - 40% на етап "груб строеж"
3-та вноска - 10% при получаване на Акт 15

Схема с 5% отстъпка:
1-ва вноска - 95% от цената начална вноска
2-ра вноска - 5% при получаване на Акт 15

Схема с 5% оскъпяване:
1-ва вноска - 20% депозит при резервация. Депозитът е невъзвръщаем.
2-ра вноска - 30% на етап "груб строеж"
3-та вноска - 50% при получаване на акт 15

План за плащане с разсрочване до 3 години с 12% годишно осъпяване
1-ва вноска: 30% при първа копка, старт на строителството и в 14-дневен срок от подписване на договор със строително-предприемаческата компания
Следващите вноски - по индивидуално договарен план с купувача според неговите възможности и желание. Максималният срок за изплащане на жилището е 3 години, а годишното оскъпяване е 12%.
Собствеността на жилището се придобива от купувача с нотариален акт след пълното изплащане на цената на имота.

Подписването на предварителния договор между инвеститова и купувача, както и заплащането на втората вноска се извършват в срок до 45 дни от заплащането на депозита и преди започване на строителството на къщата.

LUXIMMO не начислява агентска комисионна за покупка на вила в комплекса.

ЦЕНИ НА ВИЛИТЕ СПОРЕД СТЕПЕНТА НА ЗАВЪРШВАНЕ

1. Степен на завършване - напълно завършени и готови за обзавеждане
• Вила "Нова" (106.1 m2) – 94 430 Евро
• Вила "Рока" (111.9 m2) – 99 600 Евро
• Вила "Ванила" без верандa (128 m2) – 113 900 Евро
• Вила "Ванила" с верандa (144.3 m2) – 128 400 Евро
• Вила "Ванила" с верандa и сутерен (216.3 m2) – 192 500 Евро
• Вила "Тоскана" (149.2 m2) – 132 800 Евро
• Вила "Августина" (347.6 m2) – 299 000 Евро

2. Степен на завършване "според желанието на купувача" – цената е въз основа на индивидуална оферта, която се изготвя в 14 дневен срок от заплащане на депозита и уточняването на подробностите по проектите.

ВАЖНО! Посочените цени включват стандартно екстри, елементи и материали, както са описани в секцията ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ НА КЪЩИТЕ, по-горе в описанието на тази оферта. По желание на клиента и срещу допълнително заплащане могат да бъдат добавени редица допълнителни екстри - моля погледнете секцията "Техническа спецификация" , абзац "ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОРЪЧАНИ ОТ КУПУВАЧА СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ", в линковете под снимките.

ВАЖНО! Цените са крайни. Върху тях следва да се заплатят нотариални такси, местни данъци и такси (около 4 - 6 % върху цената, записана в нотариалния акт).

''ВИЛИ СЪНСЕТ'': ПЛАН И РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПАРЦЕЛИТЕ
Вижте , с показани на него обособените парцели и техните номера.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Видео

Брошура

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Дигитална брошура на комплекса
(PDF 6.41 MB)

 Изтегли

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Управление и поддръжка


Водещата компания Property Management BG обслужва комплекса и всички отделни апартаменти в него от самото начало на експлоатация на "Сънсет Кошарица". В комплекса целогодишно работи персонал на пълен работен ден, който се грижи за управлението, поддръжката и дейността на целия комплекс. Всички собственици на имоти задължително заплащат годишна такса за подръжка, съобразно вида на своята вила:
• Вила "Нова" – 600 Евро годишно (50 евро месечно)
• Вила "Рокка" – 660 евро годишно (55 евро месечно)
• Вила "Ванила" – 720 евро годишно (60 евро месечно)
• Вила "Тоскана" – 720 евро годишно (60 евро месечно)
• Вила "Августина" – 720 евро годишно (60 евро месечно)
ВАЖНО! Цените са без ДДС.

Годишната такса поддръжка включва услуги свързани с поддържането на целия комплекс в добър вид:
• поддръжка на общите части, градините и басейните на "Сънсет Кошарица"
• поддръжка, почистване и сметките за електричество на градинското осветление и басейните
• денонощна охрана
• стандартни ремонтни дейности, произтичащи от нормалното ползване на комплекса
ВАЖНО! Обърнете внимание, че таксата не покрива поддържката на индивидуалните дворове, градини и трева, басейни към вилите. Ако желаете можете да сключите договор за това с нашата фирма за управление и поддържка, срещу допълнително заплащане, съобразно конкретните ви желания.
Гарантираме максимално изгодни цени на всички, предоставяни от нас допълнителни услуги, както и най-високо качество.
Разполагаме с отлична организация на място и добре сработен екип в комплекса "Сънсет Кошарица", който работи на място от 2006 година. С наличните ни ресурси и екип е постигната в максимално висока ефективност на работа, което ни дава възможност да предоставяме качество на ниска цена.

Обзавеждане


Вилите се предлагат за продажба необзаведени или напълно обзаведени, в зависимост от избраната степен на завършеност.
По желание на клиента, може да бъде проектирано и доставено пълно обзавеждане по индивидуален план. Можем да осигурим пълно съдействие от нашите дизайнери и консултанти.

На купувачите ще бъдат предложени и "стандартни пакети за обзавеждане" (включващи всичко нужно за отдаване под наем/живеене) от нашите партньори Furnish.BG , като цената им ще е между 8 000 и 12 000 евро в зависимост от квадратурата на вилата. Можем да предложим няколко варианта за обзавеждане, въпреки че ние препоръчваме на купувачите, които планират да отдават вилите си под наем да изберат обзавеждане, което да съответства на одобрения интериорен дизайн и да си поръчат "стандартния пакет за обзавеждане", който е на разумна цена и е съобразен точно за нуждите на отдаване на имота под наем. Цената на пакета включва всичко необходимо за отдаване на имота под наем.

`

Технически характеристики

"Вили Сънсет" са построени с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, основно от реномирани български производители, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка.
Всяка къща в комплекса се предлага с обособено паркомясто в периферията, което е включено в продажната цена.

Детайли на изпълнение на къщите и прилежащото към тях дворно пространство:
• мазилка - минерална на силиконова основа, оцветена според проекта видим на 3D визуализациите показани в тази оферта
• керемиди – битумни, 1-во качество, върху дъсчена обшивка. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, могат да се положат керамични керемиди "Брамак" или тип "Марсилски"
• хидроизолация на основите – по протежение на цялата къща
• топлоизолация – качествена, от доказан производител
• олуци – пластмасови, в цвета на фасадите или кореспондиращи с цветовете на елементите по фасадите
• останалите елементи по фасадите ще се изпълнят според архитектурния проект, като там, където са покзани облицовки от естествени материали, те ще се изпълнят с минерална мазилка на силиконова основа в съответния цвят. Според желанието на купувача, облицовките могат да бъдат изпълнени и от естествени материали (дърво или камък) срещу допълнително заплащане, според определената тарифа за съответния материал. Дървените жалузи, показани на визуализациите на Вила "Рокка" също се изпълняват по желание на купувача и срещу допълнително заплащане.
• дворна ограда метална - със стъпкови фундаменти и метални колони през 2.4 м и хоризонтални метални елементи. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане оградата може да бъде изградена върху солидна бетонна основа и видима плътна част над терена 40 см и хоризонтални дървени елементи. В този случай плътната част на оградата ще е завършена с минерална мазилка на силиконова основа. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, основата на оградата може да бъде облицована с естествен камък.
• озеленени пространства около къщите – в озеленяването са включени обработка на терена, тревна настилка, храсти и 5 бр. фиданки. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, може да се изготви допълнително нов проект за озеленяване, включващ повече и различни растиения.
• осветление на парцела – осветлението на парцела е от осветителни тела, които ще бъдат монтирани по главните алеи между дворните пространства. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, ще бъде изготвен проект и ще бъде монтирано градинско осветление за съответното дворно пространство.
• паркомясто – изградено от паркинг елементи на тревна фуга. Паркоместата са изнесени в периферията на комплекса, за да се осигури спокойствие на обитателите. По желание на купувача и допълнително заплащане, над паркомястото може да бъде изградена ажурна конструкция от метални профили и поликарбонатни плоскости, която да го засенчи.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА ИНТЕРИОРА НА КЪЩИТЕ
В строителството и довършителните работи на къщите ще бъдат използвани с предимство материали от реномирани български производители, с доказано качество и красив дизайн.
Според вашите нужди и разбирания, къщите се предлагат в няколко степени на завършеност на интериорното пространство, а именно:

1. Степен на завършеност "на шпакловка и замазка". В този вариант къщата се предава с напълно завършена фасада и дворно място. Вътршеността на къщата е с поставена дограма, измазани и шкаловани стени, входна врата, но без настилки и без интериорни врати. Изградена електрическа и ВиК инсталации. Оставени изводи за лампи, ключове и контакти. Оставен изводи за монтаж на чешми и бойлер. Ще има оставени изводи за климатик със сплит система.
При този вариант купувачът на къщата ще има възможност да довърши самостоятелно своя имот, с материали и във вид според личните си желания, дори и на по-късен етап.

2. Степен на завършеност "до ключ". В този вариант къщата е напълно готова за обзавеждане. За вас остава само да подберете мебелите, оборудването и интериорното осветление, които ви харесват, за да стане тя подходяща за обитаване. В цената са включени всички довършителни работи – мазилки, шпакловки, замазки, латекс и настилки както следва: баня - фаянс и теракот, спални – ламиниран паркет, всекидневна с трапезария и кухненски бокс – ламиниран паркет, стълбища и антре – гранитогрес, веранди и балкони – мразоустойчив гранитогрес. Електрическата инсталация се предава с монтирани контакти, ел. ключове и фасунги, без интериорно осветление. Баните се предават с монтирана санитария – мивка, моноблок и душ кабина, с монтирани батерии на мивката и душа, с оставени изводи за монтаж на бойлер с капацитет 120 л, без огледало и аксесоари. Бойлер и аксесоари за баня не са включени в цената. Цветовата гама на банята ще е решена в цветове по желание на клиента. Ще се използват български материали от Видима Идеал, висококачествен фаянс и теракот от реномиран български производител, по избор. Ще има оставени изводи за климатик със сплит система.

Техническа спецификация на довършителните работи в степен на завършване "до ключ":
• Дограма – PVC, с качествен профил Profi Link или съпоставим.
• Входна врата – MDF, 1-во качество, от български производител.
• Звънец на входната врата
• Интериорни врати – 1-во качество, от български производител, шпервани
• Стени, тавани – шпакловани, със замазка, боядисани с български латекс, като цветът и тонирането са по избор на купувача, след като им се предостави каталог на производителя с цветовата гама

Настилки
• Коридори, кухненски бокс, антре, стълбища и стълбищни площадки – български гранитогрес от реномиран производител, 1-во качество, цветът е по избор на купувача от предоставени мостри от инвеститора
• Мокро помещение – фаянс 1-во качество – български
• Тераси – български гранитогрес, 1-во качество, мразоустойчив
• Всекидневна – ламиниран паркет, 1-во качество, от български или чужд производител, с дебелина 8 мм и устойчивост на изтриване, подходяща за жилищни нужди според спецификациите на производителя
• Спални - ламиниран паркет, 1-во качество, от български или чужд производител, с дебелина 6 мм и устойчивост на изтриване подходяща за жилищни нужди според спецификациите на производителя
* Ламинираният паркет във всвкидневната и в спалните се монтира в/у шумоизолиращ слой с дебелина 2 мм. Цветът на паркета се избира от купувача, след като му се предоставят възможните мостри за съответното помещение, от които да направи своя избор. За всяко помещение има избор от 5 бр. мостри ламиниран паркет

Баня/бани – цветовата гама е по избор на купувача
• Настикла – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия, душ батерия, душ кабина с лайсни на пода, върху които да се закрепи кабината, без поддушово корито или вана (в зависимост от архитектурния проект)
• Врата – 1-во качество българска, с влагоустойчиво покритие от вътрешната страна на банята
• Таван – окачен с монтирани лунички, 1-во качество
• Вентилатор към отдушника – 1-во качество

Тоалетна - цветовата гама е по избор на купувача
• Настикла – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия
• Таван – окачен, с монтирани лунички, 1-во качество
• Вентилатор към отдушника – 1-во качество
• Контакти и ключове за осветление и вентилация – 1-во качество от български производител

Климатична система на къщата – с оставени изводи за климатик със сплит система. Климатичната система е по избор на купувача и не е включена към стандартната цена на къщата.
Екстериорни осветителни тела по терасите и верандата - 1-во качество от български производител или аналогични от чужд производител

3. Степен на завършеност "до ключ с пълно обзавеждане". В този вариант къщата е завършена напълно във вида от вариант 1 ("до ключ"), като към нея е включено цялостното обзавеждане, с монтаж на черна и бяла техника, климатици, бойлери, аксесоари за бяня и интериорни осветителни тела. За повече подробности, разгледайте пакета за стандартно обзавеждане, който предлагаме.

При степен на завършване "до ключ с пълно обзавеждане", за вас остава просто да дойдете в собствената си вила и да се насладите на вашата почивка, без да е необходимо да носите каквото и да било обзавеждане или оборудване. Този вариант на завършване е препоръчителен, когато искате за отдавате вашата къща под наем на летовници или ваши приятели, тъй като ние ще предвидим всяка малка подробност, така че те да имат на разположение всичко необходимо за една пълноценна почивка.

4. Степен на завършеност "според желанията на купувача". В този вариант ще имате възможност да се спрете на къща от най-икономичния вариант "на шпакловка и замазка", до пакет със специално оборудване, по специален интериорен проект за довършителните работи и обзавеждането. Офертата с ценовата листа за всеки индивидуален проект се изработва в 14 дневен срок от заплащане на депозита.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОРЪЧАНИ ОТ КУПУВАЧА СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:
• продажба на парцели с изградена инфраструктура 80 Евро на кв.м.
• моделиране на терена, терасиране в отделни нива, подпорни стени и площадки - цена около 5500 Евро
• пергола с конструкция от метални профили и поликарбонат за засенчавне на паркомястото: цена 1500 Евро
• камина: цени от 1000 до 5000 Евро в зависимост от модела
• барбекю: цени от 1000 до 6000 Евро в зависимост от модела и екстрите
• басейн: цена в зависимост от модела, големината и екстрите
- 3,1х7 метра = 13 500 Евро
- 7х4 метра = 18 800 Евро
- 10х4 метра = 22 000 Евро
*Възможно е да се направи и по-евтин басейн, с по-малко екстри, съобразнио бюджета на клиента. Моля попитайте отговорния брокер по офертата.
• тенти над терасите и верандата, комарници: цени от 1650 до 3800 Евро за зависмост от модела
• естествени каменни и дървени облицовки по фасадите, подпорните стени и оградата на парцела: цени от 2200 до 6500 Евро в зависимост от вида на къщата и желаното количество
• дървени жалузи, както са показани на фасадата на Вила "Рокка": цена около 2200 Евро
• градинско осветление: цени от 1100 до 3200 Евро в зависимост от модела и количеството на осветителните тела
• допълнително озеленяване на парцела, кашпи и клоцове с декоративна растителност по верандата: цена според броя на растенията
• декоративни градински елементи – пейки, перголи, паркови архитектурни елементи – статуи, джуджета, фонтанки и др., градинска мебел – маси със столове, градински люлки, чадъри и др.: цена според броя на градинските елементи
• детска площадка: цени от 2100 до 5300 Евро в зависимост от модела, екстрите и количеството съоръжения
• домофонна уредба, която да свързва входа към парцела, входната врата, всекидневната и спалните: цена от 260 Евро
• телефонна уредба: цена от 230 Евро
• всякакви други екстри по желание на клиента: цени при запитване

Допълнителните екстри се изграждат срещу допълнително заплащане, като формата и големината на съоръженията и елементите по изготвения проект са съобразени със свободната площ в парцела, теренните особености, ослънчаването и т.н. За всеки типов проект за къща, ние ви предлагаме съответното разположение, показано на чертежа със ситуацията. В случай, че искате да се промени разположението на някой от елементите, нашият екип от специалисти е готов да работи заедно с вас, за да се постигне желаната от вас визия. Редизайнът на прилежащите към къщите свободни пространства се извършва срещу допълнително заплащане и само в случай, че е позволено и съобразено с нормативните архитектурни и градоустройствени уредби.

Архитектура

АРХИТЕКТУРА, ИЗЛОЖЕНИЕ И КОМПОЗИЦИЯ НА КОМПЛЕКСА "ВИЛИ СЪНСЕТ"
"Вили Сънсет" е ансамбъл от общо 18 на брой къщи, които са разположени на съседния на "Сънсет Кошарица" парцел от 11 дка, който граничи с асфалтови пътища от двете си страни. Всяка къща е разположена в собствен уникален парцел от около 500 кв. м. с богато озеленяване и неповторими гледки.

Дизайнът и архитектурата на всяка къща са различни и уникалени по своята същност. Разработени са три варианта къщи, единият от които се предлага с веранда или без веранда. Всички къщи са със свой собствен облик, в модерен и съвременен средиземноморски стил, но в същото време са светли, с големи прозорци, готови да пропуснат във въртешността си дори най-лекия повей на вятъра и първите лъчи на слънцето, а терасите дават възможност човек да прекрачи през прага им, и да се наслади на уникалните гледки, да почувства свободата на простора, да вдъхне аромата на градината и да усети с цялата си кожа чистотата на заобикалящата го природа.
Басейните към къщите, предложените места за детски кътчета, за барбекю се изпълняват по ваше желание (срещу допълнително заплащане), в съответствие с особеностите на прилежащия терен, свободното дворно пространство около къщата и организацията на неговата функционалност.

Теренът, върху който са изградени вилите е разделен на осемнадесет индивидуални парцела. Лекият южен наклон допринася за разкриването на морски изглед от всяка къща, а горският масив във високата част на хълма служи като естествена защита на комплекса. Паркирането е изнесено в специални паркоместа, по периферията на комплекса, като достъпът до всяка една къща е решен с пешеходни алеи. Преминаването на автомобили по пешеходните алеи не е разрешено. Това гарантира спокойна и сигурна среда на обитаване, създадена с особено внимание за безопасността на децата и домашните ви любимци.

Вилите са разположени в северозападната част на парцелите като по този начин остава достатъчно място за богато озеленен двор на югоизток, отворен към морето и благоприятното ослънчаване. Разпределенията също са съобразени с това. Всички помещения се радват едновременно на обширна гледка в далечина и уюта на собствено дворно място в непосредствена близост. Всички къщи са проектирани на два етажа, което не позволява взаимното им засенчване и допълва хармоничния изглед на цялостната композиция. Растителността е разположена така, че визуално да отдели имотите един от друг и да осигури необходимата интимност за най-пълноценен комфорт. Оградите са ниски, с ажурни дървени части, осигуряващи достатъчна затвореност, но без подтискащите сенки на високите дувари.

Важен факт в цялостната планировка на обекта е взаимозаменяемостта както на къщите, така и на прилежащото пространство към всяка една от тях, включително и оформянето на зелените части. Възможен е индивидуален подход към всяко едно място, вариативност на материалите, различно формообразуване на дворните пространства и басейните, отговарящи на личните нужди и предпочитания на всеки един клиент. По този начин се получава уникално съчетание на комплексна среда на обитаване - свързана, обединена и защитена, в съчетание с първостепенното преимущество да притежаваш собствен имот с индивидуален привкус.

Всеки купувач може да избере една от петте вида къщи, както и парцела, на който да бъде изградена тя. Възможни са и всякакви преработки по архитектурата и вида на къщите, според желанията на клиента. Всяка преработка на оригиналните проекти се заплаща допълнително. Възможни са и всякакви допълнителни екстри и специално оборудване, срещу допълнително заплащане.

Съществува и опция след като клиентът вече е избрал своя парцел да се премести на друг парцел или да обедини парцела си със съседен парцел (ако това е възможно). За повече информация, моля обърнете се към вашия брокер.

ВИЛА "НОВА" – РЗП 106.1 м2 – модерна интерпретация на средиземноморски тип къща със скатен покрив и романтичен изглед.
Вила "Нова" е една интерпретация на средиземноморския дух по българското Черноморие. Тук ударението пада на видимите греди от тъмно дърво на стрехата, тесните закръглени отвори на втория етаж и черните метални парапети, подбрани специално за проекта. Отново два нюанса на бежовото допълват формообразуването на екстериора, а леките бели детайли завършват идеята и засилват акцента в горната част на вилата.

Разпределението е същото като на Вила "Рокка" - дневна с трапезария и кухненски бокс на първия етаж и две спални със самостоятелни тераси на втория - всички ориентирани на юг и изток. Северната страна е заета от обслужващи и комуникационни помещения, проектирани удобно и компактно. Трапезарията и дневната излизат на веранда, покрита с ажурна пергола, реплика към тъмното дърво по стрехата, завършваща идеята на вилата. От там е осигурена пряка връзка с живописния вътрешен двор и бъбрековидния басейн. Овалните форми на вертикалната планировка допринасят за романтичния изглед на цялостната композиция.

Вила "Нова" е подходяща за парцел с вход отляво, изцяло отделен от вътрешния двор. Резултатът е хармонична и релаксираща среда, създадена с внимание към комфорта и детайлите, изявена и подчинена стилово, предоставяща достъпен лукс за всички сетива.

ВИЛА "РОККА" – РЗП 111.9 м2 – модерна архитектура и изчистен дизайн. Вилата притежава две спални.
Вила "Рокка" е представител на модерната архитектура с ортогонални форми, плосък покрив и изчистени детайли. Екстериорът залага на визията на естествените материали - каменна облицовка, светла дървена обшивка и бяла мазилка. Те ще бъдат изпълнени с качествени мазилки с подходящи цветове и текстура, които да създават визията на естествените материали - гаранция за висок стил и качество. Акцентът пада върху белия обем на втория етаж, който силно се откроява на ярките цветове на лятото и останалите материали.

Дървените жалузи на някои от отворите допълват цялостния изглед и осигуряват преграда срещу палещите лъчи на слънцето. Детайлите по сградата и вертикалната планировка - кашпи, стълби, парапети, лампи и перголи се допълват и осигуряват неразделност на вътрешно и външно пространство, тяхното преливане едно в друго и въздействие в едно хармонично цяло.

На първия етаж са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, а на втория - две спални със самостоятелни тераси - всички ориентирани на юг и изток. Обслужващите и комуникационните помещения заемат северната част на вилата, решени са максимално компактно и удобно. Трапезарията и дневната излизат на покрита с пергола веранда, осигуряваща необходимата сянка на основните помещения и директен достъп до вътрешността на двора.

Басейнът по проект към този тип къща е с издължена правоъгълна форма и подчертава съвременната визия на сградата.
Тази къща е подходяща за парцел с вход от ляво, изцяло отделен от вътрешния двор.

ВИЛА "ВАНИЛА" - РЗП 128 м2, 144.3 м2 или 216.30 м2 – уютна къща в средиземноморски стил, със скатен покрив. Притежава три спални. Предлага се в три варианта – без веранда - РЗП 128 м2, с веранда - РЗП 144.3 м2 и с веранда и сутерен - РЗП 216.30 м2.

Вила "Ванила" е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойните овални форми, които се появяват на някои от отворите и двата нюанса на бежовото, подбрани за фасадите създават усещане за стил и уют в духа на южноевропейските курорти. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Дневна с трапезария и кухненски бокс, и една от спалните заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо-комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Всички помещения на първия етаж имат излаз към вътрешността на двора и басейна.
Водната площ на басейна е с правоъгълна форма и оставя достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване.

Този проект е подходящ за парцел с вход отдясно, разкриващ поглед към целия двор. Предложени са два варианта за Вила "Ванила" - с покрита веранда на колонада с арки или без нея. Това още веднъж подчертава основното мото на комплекса - вариативност и индивидуален подход към всеки един от проектите.
Покритата веранда и колонадата към нея се заплащат допълнително към базовата цена на къщата.

ВИЛА ”ТОСКАНА” - РЗП 149.2 м2
Вила ”Тоскана” е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, пиластри, рамки и детайли. Мекият бежов цвят на фасадите носи усещане за хармония и уют присъщи на южноевропейската курортна атмосфера. Първият етаж е подчертан с елегантно хоризонтално членение на мазилката, на две от фасадите продължаващо до втория етаж. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт. Високата класа е подчертана и с по-широките помещения за обитаване.

Дневна с трапезария и кухненски бокс и една спалня заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Помещения на първия етаж имат директен излаз към вътрешността на двора и басейна. Дворното пространство е заето от класически правоъгълен басейн с достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Този проект е подходящ за парцел с вход от дясно, разкриващ поглед към целия двор.

ВИЛА ”АВГУСТИНА” – РЗП 347.6 м2
Вила ”Августина” е проектирана в изискан средиземноморски стил със скатни покриви, богато орнаментирани метални ажурни парапети, бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойни овални форми и дървени капаци, които се появяват на някои от отворите и двата меки нюанса на бежовото, подбрани за фасадите носят нежният полъх на юга. Дворното пространство е решено елегантно и стилно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Къщата е проектирана за хора ценители на лукса, който е неизменно свързан и с простора в помещенията. Поради това всички светли височини са увеличени, както и площите на стаите. Дневна с трапезария и кухня, една спалня със самостоятелна баня и винарна, проектирана за любителите на виното, заемат югоизточната част на първия етаж с излаз към градината и басейна. СПА център с джакузи, сауна и баня заемат северозападната част на етажа. За удобство на живущите е проектиран вътрешен гараж с директен вход към къщата. На втория етаж са разположени още три спални с индивидуален излаз на терасата и югоизточно изложение към вътрешния двор. Две от тях са със самостоятелна баня. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Басейнът е правоъгълен с леки овали от двете страни допълващи хармонията и усещането за романтиката на Средиземноморието. Около него има място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Висока класа и внимание към детайла е архитектурният почерк на къщата.

Вила ”Августина” е най-подходяща за изграждане в парцел с влизане ”от горе”, но може да бъде изградена и в другите парцели.

Районът

В близост до "Сънсет Кошарица" има много интересни места за разходки, пикници, конна езда, колоездене, голф, фото-сафари, сладководен и морски риболов, различни видове водни спортове, ветроходство и много други занимания на открито.
Районът е богат на исторически, архитектурни и природни забележителности, като в същото време е в непосредствена близост до най-модерните и посещавани куроти на българското Черноморие. Всичко това ви дава възможност да комбинирате релаксиращата почивка в полите на Стара планина с една активна почивка, изпълнена с много забавления и незабравими приключения.

В близост до "Вили Сънсет" преминава емблематичната започната и недостроена железопътна линия между Варна и Бургас, чийто забележителен тунел през Стара планина провокира интереса и любопитството на все по-голям брой посетители на района, заклети пътешественици и приключенци.

"Вили Сънсет" са в непосредствена близост до териториите, включени в Натура 2000 и са заобиколени от уникална флора и фауна. Над територията минава и един от най-големите европейски маршрути на прелетни птици – Via Pontica, което прави мястото уникално и силно притегателно за т.нар. "bird watching" (наблюдаване на птици) – активност, широко популярна в цяла Европа, която придобива все повече почитатели и в България.

Комплексът е разположен в близост до гр. Бургаски минерални бани и гр. Поморие, който е известен с лековитата си поморийска луга и лековитите си кални бани. Ако сте любители на СПА процедурите, калните бани и обновяването на духа и тялото, тясно специализираните процедури, които ексклузивно се предлагат в гр. Поморие, са само на 20 минути път с кола.

За любителите на нощния живот и забавленията, атрактивните курортни комплекси Слънчев бряг и Свети Влас, заедно с популярното пристанище Марина Диневи са само на няколко километра разстояние от ”Вили Сънсет”. На тези места са и едни от най-атрактивните заведения в последните години, които са безспорен притегателен център за светските знаменитости и преуспелите хора в България. Яхтите, които акустират на пристанището Марина Диневи са уникални и носят в себе си духа на морските предизвикателства и лукса на новото време.

Несебър със стария си град, включен в списъка на ЮНЕСКО заради уникалната си архитектура и неповторима атмосфера, също е в близост до "Вили Сънсет". Той остава и един от най-предпочитаните дестинации за романтични разходки и фото ваканции. Този град е един от най-старите в Европа и там може да се насладите на съчетанието от античната византийска архитектура, около 42 старинни църкви, запазени и до днес, незабравими морски пейзажи и вълшебни кейове.

Село Кошарица, което е в непосредствена близост до "Вили Сънсет" предлага на своите посетители уюта на малките населени места. Тук има игрище за футбол и баскетбол, магазинчета с пресни плодове и зеленчуци, както и читалище, което е средище на културата на това малко населено място. Тук хората са приветливи, услужливи и готови да си поговорят с вас не само за времето, но и за всяко едно нещо, което ви интересува.

Още едно безспорно предимство на "Вили Сънсет" е съседството с ваканционния комлекс "Сънсет Кошарица", който е завършен, напълно функциониращ и предлагащ всички удобства, които можете да си представите. Собствениците и гостите на всяка една от къщите ще имат неограничен достъп до всички екстри на затворения комплекс "Сънсет Кошарица", включително 6 големи басейна с няколко пуул бара и бар, предлагащи селекция от разхлаждащи напитки и коктейли, приятна музика и добро обслужване. Два ресторанта са на разположение на собствениците и гостите - открит летен ресторант "Kosharitsa" разполага с просторна и светла, богато озеленена лятна градина. Там се предлага голям избор от ястия и напитки, както и здравословна кухня, съобразена с желанията и на най-запалените почитатели на пълноценното и здравословно хранене. Вторият ресторант е закрит и предлага основно хранене на блок маса, с добре оптимизирано меню и на изключително изгодни цени. В мини-курорта "Сънсет Кошарица" има още тенис корт (настилката е подходяща и за футбол на малки врати, волейбол и бадмингтон), който е подходящо осветен, така че може да бъде използван и в прохладните вечерни часове, фитнес зала, спа център със сауна, парна баня, джакузи и масажи, солариум, конферентна зала за 120 човека с обособено място за организиране на събирания тип "кръгла маса", детска площадка, мини-маркет и рецепция. Екипът от мениджъри и помощен персонал, които управляват и се грижат за комплекса също така предлагат на обитателите на "Вили Сънсет" всички услуги по обслужването на собствениците и техните гости - почистване, пране гладене, готвене, гледане на деца, поддръжка на зелените площи, поддръжка на самия имот и др. От "Сънсет Кошарица" до Слънчев бряг се предлагат и редовни маршрутни превози за онези от гостите на комплекса, които искат да посетят плажовете или просто да се разходят без да имат грижата да шофират до там и обратно. Повече информация за "Сънсет Кошарица" и неговите удобства можете да прочетете тук.

Концепция

Проектът "Вили Сънсет" е специално разработен, за да ви даде всичкия уют и простор, от които се нуждаете, да внесе в почивните ви дни хармония, наслада и съвършенство. Всяка една къщичка и всяко едно дворно пространство към нея са създадени с любов и вдъхновение, с особено внимание към всеки детайл и с разбиране на всички ваши нужди, за да ви предложи на финала един уникален по своята същност завършен продукт.

Тук вие ще откриете за вас, за вашето семейство и приятели тайната на хубавия живот и сладостта на пълноценната почивка. Тук ще бъде вашето мечтано убежище от задъхания живот в големия град и отново тук ще можете да се презаредите с творческа енергия и вдъхновение. Тук вашето семейство и деца ще се почувстват истински щастливи и всички вие ще бъдете обгрижени с внимание дори до най-малкия каприз от нашия екип на място и именно тук с нетърпение ще се завръщате. Тук децата ви на воля ще могат да играят в една защитена среда, ще имат свободата да развихрят фантазията си, да опознават ден след ден природата, нейната сила и обаятелност, и не на последно място - ще се научат да ценят и да се стремят към красивото и непреходното, които все по-малко могат да се срещнат в пренаселените и хаотично забързани градове.

Сред ритъма на ежедневието в големия град, сред списъка с многобройните срещи с хора, сред работата по планове и проекти, истинският лукс в живота става все по-малко достъпен и почти непостижим. И не за друго, а защото лукс означава не само хубав и изискан дом или офис, луксът е много повече – той е съчетание от перфектната среда, хубави преживявания, пълноценен живот, обновяваща почивка, качествена храна и вино, достъпна зона за релакс не само за тялото, но и за духа, сигурност за децата, любов, положителни емоции, спокойствие за ума и душата. Ние знаем, че в големия град всички тези неща са трудно достижими и затова луксът там няма това пълноценно измерение, което ние можем да ви предложим именно във вашата собствена вила, в нашия мини-курорт "Сънсет Кошарица". Тук под зелените сенки на дърветата през деня и сред прохладата на нощния бриз, под чистото звездно небе, сред мъждукащите светлинки и вълшебни сенки ще усетите пълната хармония и смисъла на полезния живот и нуждата от пълноценна почивка.

Философията на човешкото съществуване не се определя само от материалните постижения в живота на човека, но и от начина, по който той инвестира в самия себе си, почива, натрупва спомени и положителни емоции, които от своя страна го зареждат с положителна и градивна енергия и го карат да продължава напред в развитието си. Пълноценната почивка, положителните емоции, радостта в очите на децата, спокойствието и сигурността на любимите хора, срещите с приятели и бягството от добре познатото ежедневие са именно тези неща, които осмислят нашия живот и са именно тези, заради които си заслужава да работим, за да ги постигнем. "Вили Сънсет" ви дават всичко това на разумна цена. Да притежавате една от уникалните вили със собствено дворно пространство около нея е добра инвестиция, която ще се върне при вас под формата на достъпен лукс, уникална красота, мечтана хармония, неповторима природа, пълна релаксация за тялото и духа, комфорт и сигурност, и разбира се неповторими преживявания, приключения, нови срещи и емоции, когато вие самите сте достатъчно отпочинали и сте готови да се потопите в тях.

Отдаване под наем


”Вили Сънсет” са част от веригата луксозни ваканционни комплекси APARTMENTS BULGARIA, която се управлява от водещата българска компания за управление на имоти Property Management BG. Като един от комплексите, които са част от веригата, "Вили Сънсет" и целият "Сънсет Кошарица" се рекламират на национално и световно ниво от водещите туроператори за България. Сключени са договори за туристически маркетинг с водещи компании, организирани са регулярни рекламни кампании в страната и чужбина с цел привличане на туристи в комплекса.

Собствениците, които се интересуват от отдаване на имотите си под наем, могат да подпишат договор с компанията и да получават приходи от отдаването на имота им под наем.

"Вили Сънсет" ще осигурят на собственика си добра възвръщаемост от отдаване под наем, поради високия стандарт на интериора и екстериора, както и поради уникалния характера на имота. Освен това "Сънсет Кошарица" разполага с чудесни екстри и удобства, които на практика осигуряват абсолютно всичко необходимо на своите гости. Търсенето на ваканционни вили до морето, за цялото лято е най-новата тенденция сред туристите в България и по света. "Вили Сънсет" са идеален избор за такива наематели, осигурявайки им нужното спокойствие, в близост до големите морски курорти.

"Сънсет Кошарица" осигурява доходност от наеми не само от летен туризъм, но също и от конферентни и фирмени събития (семинари, обучения, тийм-билдинги и др.), заради отличните възможности осигурени на място за подобни корпоративни активности.
От лятото на 2010 година "Сънсет Кошарица" е основен партньор на Програма "Здравословен Живот" и напълно отговаря на изискванията за здравословна почивка, осигурявайки всички нужни условия на туристите.

Plan of construction

Всяка една от къщите в комплекса "Вили Сънсет" се изгражда отделно в съответния парцел, който купувачът е избрал. Основните алеи, комуникации и осветление ще бъдат изградени предварително, за да се осигури независим достъп до всеки един парцел по всяко време.

Всяка къща се изгражда в срок от 9-12 месеца в зависимост от стандарта на сградата и избраните от купувача допълнителни екстри. В активния летен период от 1-ви май до 1-ви октомври ще се извършват само леки довършителни работи във вътрешността на къщите, за да не се нарушава комфорта и уюта на обитателите на съседните къщи и съседния комплекс "Сънсет Кошарица".

След заплащане на депозита, в срок от 45 дни се издава разрешение за строителство и започва строежът на къщата, освен когато този период съвпадне с периода от 1-ви май до 1-ви октомври. В този случай, строителството започва след 1-ви октомври.

Плащане

СХЕМИ И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Стандартна схема на плащане:
1-ва вноска - 50% от цената начална вноска
2-ра вноска - 40% на етап "груб строеж"
3-та вноска - 10% при получаване на Акт 15

Схема с 5% отстъпка:
1-ва вноска - 95% от цената начална вноска
2-ра вноска - 5% при получаване на Акт 15

Схема с 5% оскъпяване:
1-ва вноска - 20% депозит при резервация. Депозитът е невъзвръщаем.
2-ра вноска - 30% на етап "груб строеж"
3-та вноска - 50% при получаване на акт 15

План за плащане с разсрочване до 3 години с 12% годишно осъпяване
1-ва вноска: 30% при първа копка, старт на строителството и в 14-дневен срок от подписване на договор със строително-предприемаческата компания
Следващите вноски - по индивидуално договарен план с купувача според неговите възможности и желание. Максималният срок за изплащане на жилището е 3 години, а годишното оскъпяване е 12%.
Собствеността на жилището се придобива от купувача с нотариален акт след пълното изплащане на цената на имота.

Подписването на предварителния договор между инвеститова и купувача, както и заплащането на втората вноска се извършват в срок до 45 дни от заплащането на депозита и преди започване на строителството на къщата.

Агенцията не начислява агентска комисионна за покупка на вила в комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти