Модерна вила на проект в комплекс "Black Sea View" до Каблешково

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / БЛИЗО ДО ГР. ПОМОРИЕ / ДО КАБЛЕШКОВО   На картата
Цена  
75 000

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща, Вилa

Обща площ:
132 м²

Площ на парцела:
500 м²

Етажност:
2

Спални:
2

Бани:
2

Паркоместа на открито:
2

Гаражи:
1

Референтен номер:
LXH-74666
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
6 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 6 км
  • Летище Burgas (BOJ): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици

Предлагаме Ви нова, модерна вила на проект, с елегантен дизайн с минималистичната архитектура, разположена в панорамен комплекс ново строителство в близост до Каблешково, само на 5 км от гр. Поморие - "Black Sea View".

Параметри
Общата площ на имота - 132 м² с парцел от 500 м². Къщата се предлага в степен на завършеност "на тапа"(шпакловка и замазка). Има възможност и за качествено завършване "до ключ" или напълно завършване, със стилна мебелировка, както по 3D снимките, представлени в офертата. Имотът е проектиран на 2 етажа, с просторен хол, 2 спални и 2 бани.

За комплекса
Изграждането на новия комплекс лежи върху парцел с площ от 39 100 кв.м., разделен на 64 самостоятелни урегулирани поземлени имоти, на територията на които ще бъдат построени 64 самостоятелни луксозни къщи и вили с двор от 500 кв.м. всяка. Вилите са проектирани в различни архитектурни стилове: традиционен, класически и модерен. Комплексът от къщи на 1 или 2 етажа ще се състои от 4 квартала, с басейни, красиви градини и паркоместа на територията.

Благодарение на южно и югоизточно разположение на комплекса, стилната къща предлага светли и просторни помещения, с изобилие от естествена светлина, като част от интериора, с приятна панорамна гледка към хълмовете на Стара планина и морето. Вилите са разположени независимо една от друга, с красиви озеленени градини и места за отдих, което допринася за максимално комфортно обитаване и отдих, с усещането на автономно и спокойно живеене в екологично чистия район в близост до морските курорти.

Обадете ни се за професионална консултация!


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти