LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Парцел за застрояване на първа линия в морския курорт Лозенец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. ЛОЗЕНЕЦ   На картата
Тип:
Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция

Обща площ:
1060 м²

Референтен номер:
LXH-65364-23455
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Представяме на Вашето внимание регулиран парцел за застрояване с топ-локация до Централен плаж в популярния морски курорт Лозенец.

Уникалната локация на първа линия море, в началото на нос “Амбелиц” предоставя възможност за построяване на прекрасен рекреационен обект, като еднофамилна вила на метри от плажа със забележителна гледка към морето.

Параметри
Площ - 1060 кв.м.;
Кинт - 0,6;
Плътност - макс 20 %;
Кота корниз - до 6 м. (до 2 етажа);
Височина - до 6 м.

Предлаганият парцел се намира в непосредствена близост до асфалтов път и съседни сгради и хотели. За имота има издадена виза за проектиране.

За да придобиете земя, идеална за изграждането на уникалната къща на морето, моля обадете се на брокера по офертата!

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти