LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Регулирани парцели с инфраструктура, част от луксозно вилно селище SUNSET VILLAS

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / БЛИЗО ДО С. КОШАРИЦА / КОШАРИЦА   На картата
Цена   ЦЕНОВА ЛИСТА
21 043
50 €/м²
Тип:
Бунгалa, Парцели в регулация, Парцели за инвестиция

Площи:
420.87 м²

Имоти в сградата / комплекса:
18

Продадени:
12

Резервирани:
0

Свободни:
6

Референтен номер:
BPS 1378
Инфо пакет

Разстояния
6 км 1 км 35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 6 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище Burgas (BOJ): 35 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към гора
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове

Регулирани парцели с подведени всички комуникации — ток, вода и канал. На територията на луксозното вилно селище SUNSET VILLAS, част от мини-курорта SUNSET KOSHARITSA. Атрактивно местоположение в непосредствена близост до красивото и тихо село Кошарица. На около 6 км от плажовете на най-големия български морски курорт Слънчев Бряг. В съседство с гора и последните планински възвишения на Стара Планина.

Вилното селище се намира на територията на развития мини-курорт, разполагащ с множество екстри и удобства за отдих и постоянно пребиваване. Измежду тях 6 басейна, 2 ресторанта, магазин за хранителни стоки, спортен център с фитнес, сауна и парна баня, детска площадка и много други удобства.

Вилното селище е развито на площ от около 12 дка и се състои от 18 парцела, всеки един от тях преотреден за строителство на еднофамилни къщи със собствено дворно пространство. До всеки един парцел са подведени всички комуникации и може веднага да се строи. Осигурени са вътрешни улици, контрол на достъпа с бариера и жива охрана. Вече са построени първите 7 луксозни вили в средиземноморски стил.

По желание на купувача два и повече парцела могат да бъдат обединявани в по-големи. Строителството на собствена вила може да се извърши или със средства и организация на купувача на парцела, или от нашата строително-предприемаческа компания "Чобанов и Стоянов" ООД, която се явява собственик на парцелите, вилното селище и цялата инфраструктура.
В момента разполагаме с 5 дизайна къщи от 99 до 250 кв.м. По желание на собственика могат да се правят всякакви промени по съществуващите дизайни. Разгледайте няколкото вида къщи, които предлагаме за строителство и продаваме заедно с включен парцел. Строителството на избраната вила се извършва до ключ за период от 9 месеца.

Също така нашите архитекти биха могли да създадат изцяло нови проекти за къщи според изискванията на клиента.
На предложените за продажба парцели, част от вилното селище SUNSET VILLAS се разрешава строителство на еднофамилни вили/къщи с максимална височина 2 етажа.

Управлението на мини-курорта е поверено на нашата дъщерна компания "Пропърти Мениджмънт БГ" ООД, която е осигурила целогодишно всички услуги свързани с поддръжката на комплекса и стопанисване на частните имоти в него.
Всеки собственик задължително заплаща годишна такса поддръжка от 600 Евро, с която се покрива грижата за вилното селище и се осигурява неговата охрана.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти