Нови апартаменти в бутикова сграда до парк в центъра на Сандански

Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
53 516 – 57 855
850 €/м² – 950 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа

Площи:
60.90 м² — 62.96 м² Арх. планове

Референтен номер:
STO-82600
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици

Тип строителство
Тухла / Стоманобетонна конструкция

Отопление
Климатици

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към парк
 • Гледка към планината
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Климатици
Климатизация
 • Климатизация


 • Нова бутикова жилищна сграда до парк „Свети Врач“;
 • Само на 4 мин пеша от центъра на Сандански;
 • Само 15 апартамента в сградата - двустайни и тристайни жилища;
 • Отличителна архитектура и дизайн на фасадата с декоративни елементи и естествен камък;
 • Покривно озеленяване с вечнозелена растителност;
 • Панорамни гледки към парка, града и Пирин планина;
 • Видеонаблюдение за сигурност и контрол на достъпа;
 • Висококачествени материали, 6-местен асансьор, климатична и газова инсталация;
 • Чудесна инвестиция както за ваканционен имот, така и за семейно жилище;
 • Планирано завършване - през есента на 2020 година;
 • БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!
 • Осигурено кредитиране на преференциални условия за наши клиенти от SUPER CREDIT!

Представяме модерна жилищна сграда с бутиков характер и най-висок клас строителство. Разположението ѝ на самата граница на парк „Свети Врач“, осигурява на бъдещите собственици спираща дъха гледка към парка и планината, както и бърз и удобен пешеходен достъп до центъра на града.

Апартаментите са само 15 на брой, с различна големина и удобно разпределение, оптимална естествена осветеност и гъвкавост при организацията на интериорно пространство.

Проектът ще бъде напълно завършен през есента на 2020 година, с луксозни общи части и фасада, висококачествена дограма, безупречна енергийна ефективност, газова инсталация до всяко жилище, предварително заложени изводи за климатици и видеонаблюдение.

Апартаментите се издават в степен на завършване по БДС, като по желание на купувача могат да бъдат завършени „до ключ“.

Локация
Локацията на сградата е едно от най-ценните ѝ качества, а самият двор на обекта е проектиран като естествено продължение на парковата среда. Бъдещите собственици ще се наслаждават на уникална панорамна гледка към целия парк и града, Пирин планина, местността Рупите и склоновете на угасналия вулкан Кожух. В далечината остава гр. Петрич и величествената планина Беласица, по чието било се вижда границата ни с Гърция.

Сградата е на 4 мин пеша до центъра и главната улица на града, като пътят минава през парка. В близост е до всички магазини, ресторанти, детска градина, училища, санаториум и медицински център. Въпреки централната си локацията, районът е тих и спокоен и няма интензивно движение.

Архитектура
Открояващ се със своята нестандартна архитектура, проектът хармонично се вписва в заобикалящата го среда, благодарение на дизайна на фасадата, вдъхновен от острите форми на листото на най-типичния дървесен вид за парка на град Сандански - източен Чинар.

Друга отличителна черта на сградата е нейното изцяло южно, източно и западно изложение, което осигурява благоприятни температури през всички сезони и я прави чудесна инвестиция както за ваканционен имот, така и за семейно жилище.

Конструкция
Сградата е монолитна, стоманобетонна и безгредова, в унисон с всички съвременни европейски и международни стандарти. Фундаментите са на приблизително -6 метра поради денивелация на терена, като носещата конструкция е разпределена така, че да няма колони и елементи от нея в жизненото пространство и дава възможност за архитектурна модификация на обектите. Дебелината на фундаментната плоча (70 см), както и на етажните плочи с дебелина 18 см допринасят за висока шумоизолация както между етажите, така и от външната среда.
Тип бетон - В25; арматура- А3.

Фасада
Фасадата на сградата ще бъде изработена със сертифицирани строителни материали и силно изразена естетичност като основният материал е висок клас мазилка, финиширана с елементи от естествен камък. Прозоръчните рамки на всеки апартамент ще бъдат завършени с модерни акценти от етал бонд, а парапетите на терасите ще са произведени по дизайн, специално изработен за проекта. Клетката на стълбището ще е изработена от окачена стъклена фасада с луксозни метални парапети.

Детайли
Проектът ще бъде изпълнен с пълна завършеност и афинитет към детайлите. За целта, върху отстоянията на плоския покрив ще се изгради частично покривно озеленяване с вечнозелена растителност, снабдено с капково напояване. Външните климатични тела ще се скриват от специално предназначени кутии, а детайлите на фасадата ще бъдат акцентирани от външно осветление. Дизайнерска входна врата ще посреща жителите на сградата.

Общи части
Настилката е предвидена изцяло от естествен камък, с цел да се запази автентичността, като ще се добави модерен акцент чрез дизайнерски перила и окачена стъклeна фасада на стълбището. Висококачествената мазилка в луксозните общи части ще се осветява с модерно входно осветление от пожаробезопасен тип, с детектори за движение, като се предвижда и евакуационно осветление. Всяка една от площадките ще бъде обособена с пожароизвестителна система за пълна безопасност. На апартаментите ще бъдат поставени висококачествени и надеждни блиндирани врати.

Сигурност и контрол на достъп
Сградата ще разполага с видео домофонна система за контрол на достъпа, както и видео наблюдение по целия и външен периметър.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 28.85 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

Квартал

Град Сандански се намира в Югозападна България, върху склоновете на Пирин планина, по течението на река Санданска Бистрица. Разположението му между Кресненското и Рупленското дефиле е причината за благоприятния климат на града. Сандански е най-слънчевият град в България като средната годишна температура е 14°С и има около 10 снежни дни. Градът е известен с уникалния си микроклимат и чист въздух, който съдържа най-малко алергени в цяла България и е силно препоръчван от специалисти за хора с респираторни заболявания.

Локацията на град Сандански е на ключово място – само на 30 км до македонската граница, 25 км до гръцката граница, 130 км до Солун и 150 км до София по магистрала.

Изключителното местоположение на града се свързва и с множество разнообразни археологически, исторически, природни, културни и туристически обекти и дестинации в околностите. Сандански се намира само на 10 км. до множество горски туристически маршрути в южен Пирин и на 15 км до планина Беласица. Само на 20 км. от града е разположен Мелник – най-малкият град в България и най-популярният винаро-лозарски район в страната, с повече от 20 винарски изби за дегустация и покупка на висококачествено вино. Друга известна забележителност е местността Рупите, позната с лечебните си минерални извори, където е живяла Баба Ванга и в момента се намира храмът „Света Петка Българска“.

Новини от строителството

Гергана Цанкова спечели е Препоръчан брокер за септември 2021: 04.10.2021г.

г.

Loading..

Please wait....

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 28.85 MB)

 Изтегли план  1