LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Най-скъпите имоти в големите градове

Profit.bg

04.08.2011

profit.bg, 4 август 2011, Статия "Най-скъпите имоти в големите градове"

Къща в центъра на София и имение във Варна са едни от най-скъпите имоти, предлагани в момента за продажба в страната, съобщиха от LUXIMMO за Profit.bg.

Най-скъпият имот обявен зa продажба е къща с продажна цена от 2.6 млн. евро. Тя е паметник на културата, намираща се в района на Докторски Паметник, на ул. Шейново, с площ от 842 кв. м.

Къщата е на пазара от няколко години и цената ѝ е намалена с близо 1 млн. евро.

В столицата се предлагат още няколко милионни имота. Сред тях са еднофамилна къща в Бояна за 2.2 млн. евро, къща в Драгалевци за 1.5 млн. евро, както и Къщата на годината, находяща се в полите на Витоша, чиято цена е 1.5 млн. евро.

За 1.95 млн. евро близо до морето се предлага имение, като настоящата оферта е с 550 хил. евро по-ниска от първоначалната. Имението се намира на 18 км. от гр. Варна по посока Бургас и на 3 км. от морския бряг.

Площта на имота е 5 декара, има изградени две жилищни сгради, и отделна сграда за охрана.

Разгледайте нашата луксозна селекция от имоти във Варна!

С далеч по-скромни цени са най-скъпите имоти, предлагани в Бургас и Пловдив. Двуетажна къща с РЗП от 412 кв. м се предлага в кв. Ветрен, или на 12 км от Бургас и морето за 450 хил. евро.

В Пловдив многостаен апартамент от 200 кв. м може да бъде закупен за 220 хил. евро. Апартаментът се намира близо до известния хотел "Санкт Петербург", както и в близост до моста на "Герджика" и река Марица.

Разгледайте нашите имоти PREMIUM SELECTION!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти