LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Цена, подплатена с богата история

Вестник "Пари", Специално издание ''Строителство и недвижими имоти'' от Май 2008 г.: Статия ''Цена, подплатена с богата история''.

Специалното издание-притурка към в-к ''Пари'', посветено на строителството и недвижимите имоти, е публикувало материал на уважаваната журналистка Радостина Маркова. В статията, озаглавена "Цена, подплатена с богата история", авторката, позовавайки се на мнението на Управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ Никола Стоянов, посочва кои са основните предимства за закупуване на имот в една от водещите европейски столици Виена. Австрийската столица, която все още остава встрани от настъпващата ипотечна криза, привлича българските купувачи с атрактивни цени на имотите, относителната близост до София и не на последно място с уникалната атмосфера и богатата си история.

Голям интерес има към апартаменти в сгради от началото на миналия век, с красива архитектура и високи тавани, разположени в зоните около идеалния център. ЛУКС ИМОТИ разполага с богата селекция от предложения в центъра и хубавите квартали на австрийската столица.

Вестник

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти