LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Купувай в Гърция, цените са като у нас.

Вестник "24 часа"

28.06.2007

В-к "24 часа" от 28.06.2007 г. Препечатано със съкращения.

Небесносиньо море, искрящ пясък, докосване от слънчев лъч. Прибавете стръмните планини, завършващи във водата, хилядите маслинови дървета, пръскащи успокояващи духа зелени багри, широки смокинови сенки. Наричат горното екзотична ваканция. Далеч от славното си минало, Гърция от днешния ден може и да има някои неприятни черти като лесната избухливост и кресливост на гърците, мързел - чак предизвикващ симпатия, и относителна отговорност към понятието време.

Никой обаче не може да отрече, че са дарени с едно от най-красивите морета и крайбрежия и с таланта да се забавляват. С тези две неща, Гърция привлича все повече и повече българи които искат да си купят втори дом на нейното крайбрежие. Според данни от агенции за недвижими имоти всяка седмица по 5-6 клиенти от България отправят запитвания за възможностите за покупка. Къщи и вили има за всеки джоб - от апартаменти по 50-55 хил. евро до малки дворци по 2,3-2,5 млн. евро. Когато британците тръгнаха да купуват в у нас, пресата на Острова написа: „Купи България, България е секси". Защо ли сега Гърция е секси за нас?

...прочетете цялата статия тук

Оферти от Гърция

Имоти в Гърция

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти