LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот на седмицата: резиденция Аглика

Profit.bg

12.05.2015

 Резиденция    Резиденция  

Резиденция "Аглика" е разположена на 1600 м надморска височина в природен парк "Витоша", на 15 км от центъра на София. Площта на имота е 2850 кв. метра.

Тя е на три етажа, като има 9 изискани спални. До резиденцията се стига по поддържан, павиран път, а тя самата е скътана в спокойствието на вековна борова гора, високо в планината. Това емблематично имение е една от най-добре пазените тайни на Витоша и крайградската вила на бившия "първи" – Тодор Живков.

Днес в нея се помещават един голям апартамент и осем по-малки, огромна приемна, киносалон, трапезария, две кухни, фитнес, сауна, лесен басейн, сауна, собствен водоизточник и дори бомбоубежище.

Резиденцията е без аналог на пазара, както по строителство, така и по местоположение. Може да бъдете собственик на този уникален имот срещу 2 700 000 евро, или 1100 евро на кв. метър.

Разгледайте офертата на резиденция "Аглика"

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти