Станислав Андреев

Консултант, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Правилната и навременна информация печели време и пари на клиента.

Станислав Андреев се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Завършва средното си образование в СХЕУ "Св.Св. Кирил и Методий", гр. Бургас и продължава висшето си образование в Колеж по туризъм „ Асен Златаров”. Завършва още ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий" - бакалавър специалност "Икономика на туризма" и
НБУ – магистратура специалност "История, политика, религия". Владее английски език на отлично ниво и руски език на добро ниво. Има и основни познания по немски.

Работи в сферата на недвижимите имоти от 2002 година. Повече от 10 години е управител на собствена фирма за управление на имоти. Поддържа отношения с доволни клиенти повече от 17 години. Разполага с широки познания в много области и може успешно да консултира клиентите си относно обзавеждане, оборудване, климатизация, отдаване под наем.

Има опит в работата с хора и винаги подхожда към тях индивидуално и с внимание. В работата си държи на честност, искреност, лоялност.

Свободно си време прекарва със семейството си. Обича да спортува - бягане, каране на колело, открит фитнес, също така чете книги и е запален меломан.


Станислав Андреев в медийни публикации

02.06.2023, LUXIMMO

Брокери на месец май 2023

Май месец опроверга прогнозите за отслабващ имотен пазар като голяма заслуга за това имаше и пазарът в Гърция. Като лидер в продажбите на имоти в южната ни съседка LUXIMMO поддържа ...