Радина Пирева-Димитрова

Тийм лидер, Офис Бургас (SUPRIMMO)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Работи със страст и умение да вдъхновяваш.

Радина Пирева-Димитрова се присъединява към екипа на Luximmo през 2021 година. Тя завършва средното си образование в Английски езикова гимназия, гр.Бургас и продължава висшето си образование в Бургаски свободен университет със специалност "Право". Владее английски език на отлично ниво.

След завършване на гимназия Радина основава малък летен бизнес, който поддържа в продължение на 4 години, след което работи като стажант в адвокатска кантора. Започва кариерата си в сферата на недвижимите имоти през 2016 година.

С времето съм придобива отлични комуникационни умения, дисциплина и самодисциплина. Тя е изключително отдадена на работата си и я върши с удоволствие. За нея отношението към клиента винаги е на първо място, вниква внимателно в неговите потребности и се старае да не губи нито неговото, нито своето време.

Свободното си време прекарва със семейството си.
Всички отзиви за Радина Пирева-Димитрова
ОТЗИВ ОТ Д-р Тимева

Благодаря за възможността да ползваме професионалните съвети и невероятното отношение на брокер като Радина Пирева-Димитрова от офис Бургас  - доверете се без резерва!!!

ОТЗИВ ОТ Д-р Тимева
ОТЗИВ ОТ Клиент

Добър ден! Изказвам личната си благодарност на Радина Пирева - Димитрова и Жулиета Иванова, за изключителната им компетентност, професионално отношение към работата и учтивост в отношенията си към нас. По-специално благодаря  най – вече за любезното съдействие на Радина Пирева - Димитрова , която беше с нас от самото начало до края.  С нея е удоволствие да се върви и да се разглеждат апартаменти, винаги   е  лъчезарна и енергична,  но най - вече професионалист. Перфектна работа и комуникация с клиентите. Може да се радвате, че тя е част от екипа ви. Бих е препоръчала на близки и познати.   Също и хиляди благодарности на екипа на Луксимо за добре свършената работа, за професионализма и коректността ви. Ви е предоставяте не само желаната посредническа услуга, но и чисто човешко отношение. Наистина отлична организация и перфектна работа и комуникация с клиентите. Останах много очарована от доброто обслужване на агенция.

ОТЗИВ ОТ Клиент
ОТЗИВ ОТ Павлина Тенева

Здравейте , Искам да изразя голямата си благодарност към Радина Пирева-Димитрова за усърдната работа като наш агент, в резултат на което имаме 90% продадени имоти "на зелено" от настоящия ни обект. Тя е всеотдайна, упорита и изключително коректна към клиентите и нас. Много добре ни презентира имота и нас като строител, има отлични комуникативни способности и успява да спечели доверието на купувачите когато те се колебаят. Дори се пребори успешно с конкуренцията и накара клиент да избере нея пред друг агент.? Надявам се да продължим да работим така успешно и за предстоящите ни обекти. С уважение, Павлина Тенева

ОТЗИВ ОТ Павлина Тенева
ОТЗИВ ОТ Силвия Енева
Здравейте г-жо Стоянова/г-н Стоянов,   С удоволствие искам да споделя прекрасните си впечатления от топ-брокера Радина Пирева. Изключително отзивчива, компетентна, оперативна, коректна млада дама и прекрасен човек, с който се радвам, че се запознах. Повода, който ни срещна беше моята мечта да имам морски имот. Радина беше човека, който ми съдейства от самото начало и доведе мечтата ми до успешен край. Изключително съм доволна и се надявам и тя да е доволна от комисионната, която съвсем честно ви казвам, я преведох с радост J   Пожелавам на Ради да бъде здрава, все така лъчезарна, всеотдайна и мила, както с мен, като клиент! А на вас пожелавам да инвестирате и развивате хора, като Ради J   Успехи и до нови срещи!   Поздрави, Силвия Енева
ОТЗИВ ОТ Силвия Енева
ОТЗИВ ОТ Юлия и Орлин Стоянов от Русе
Здравейте, Наскоро закупихме мечтания морски дом благодарение на изключителния професионализъм на Жулиета Иванова и Радина Пирева от офиса ви в Бургас. Препоръчваме с две ръце! Много лесна е комуникацията с тях, реагират бързо и професионално.Помогнаха ни всичко да се случи във възможно най краткия срок при перфектна организация! Благодарим!
ОТЗИВ ОТ Юлия и Орлин Стоянов от Русе

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Радина Пирева-Димитрова в медийни публикации

02.10.2023, LUXIMMO

Брокери на месец септември 2023

Споменавали сме неведнъж, че всяка година септември е своеобразно начало на новия сезон на пазара на недвижими имоти. След края на летните почивки купувачите са по-активни от всякога ...