Добринка Николова

Консултант, Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Най-качествените обекти ново строителство в София

Добринка Николова се присъединява към екипа на ЛУКС ИМОТИ като брокер през 2015 г. Тя отговаря за продажба на имоти в гр. София.

Добринка е родена в гр. София, средното си образование завършва в „Национална финансово стопанска гимназия”. Висшето си образование продължава в „Университет за национално и световно стопанство”, като се дипломира със степен Магистър по специалност „Счетоводство и контрол”. Започва работа в сферата на финансите, като натрупва значителен опит и компетентност, работейки в редица финансово–консултантски компании. От 2007 г. започва кариерата си в областта на недвижимите имоти. Значителен опит придобива във водеща компания за недвижими имоти, като по-късно започва самостоятелна кариера в тази област. Натрупва сериозен опит в продажбите на жилищни имоти, като тясно се специализира в продажбите на имоти ново строителство. Основно е ангажирана с цялостния процес при сделки за покупко-продажби на жилищни площи.

През годините, от както работи в сферата на недвижимите имоти, създава редица успешни контакти със строително–инвестиционни компании и клиенти, което й помага да приложи усвоените маркетингови качества в проучването на имотния пазар у нас, както и успешно да рекламира и продава в областта.

Към настоящия момент Добринка непрекъснато обогатява своите квалификации и умения, като непрестанно надгражда своите икономически компетенции по финанси, оценяване, и застраховане, както и други важни сфери, част от пазара за недвижими имоти.

От 2012 г. придобива квалификация, като финансов консултант, към водеща брокерска компания в областта на финансовото осигуряване, като непрекъснато повишава компетенциите си в тази сфера.

В продължение на години посещава допълнителни езикови курсове в школа „Престиж“, където усъвършенства езиковите с познания. В основното си образование изучава разширено немски език и руски език.

Добринка се присъединява към екипа на ЛУКС ИМОТИ, привлечена от положителния имидж на компанията, както и от коректното отношение на компанията към клиенти и партньори.

Всички отзиви за Добринка Николова
ОТЗИВ ОТ Румяна Аспарухова
Уважаема госпожо Стоянова, Моля, да приемете моята препоръка за вашата служителка Добринка Николова и да БЛАГОДАРЯ за компетентността и бързата и реакция. В рамките на два телефонни разговора, Доби усети какво търся и ми изпрати всички необходими документи и чертежи за разпределението и местоположението на желаното от мен жилище. Обеща да ми съдейства и за кредит на по-късен етап от закупуването на жилището. Благодаря и за съдействието, относно моето желание да направя някои промени, свързани с покупката на апартаментът и прилежащият към него склад. Поздрави, Румяна Аспарухова
ОТЗИВ ОТ Румяна Аспарухова
ОТЗИВ ОТ Николай Николов

Искам да благодаря на Добринка Николова от Луксиммо за професионализма, коректността и пълното съдействие за отдаването под наем на магазина ми .Там, където другите не успяха за години да намерят решение, тя го направи за месец. Уважение заслужава и фактът, че при осъществяване на сделката бяха защитени интересите на всички страни. След работата ми с нея си възвърнах доверието и гледам по друг начин на професията “брокер”:) Желая успех и много доволни клиенти ,като мен! Николай Николов

ОТЗИВ ОТ Николай Николов

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Добринка Николова в медийни публикации

01.02.2024, LUXIMMO

Брокери на месец януари 2024

Ако януари може да бъде ориентир каква ще бъде 2024 – очаква ни силна година за пазара на луксозни недвижими имоти! Стартира изграждането на мащабни комплекси ново строителство, имаше ...

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...