LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Добринка Николова

Консултант, Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

Информация за контакт

Най-качествените обекти ново строителство в София

Добринка Николова се присъединява към екипа на ЛУКС ИМОТИ като брокер през 2015 г. Тя отговаря за продажба на имоти в гр. София.

Добринка е родена в гр. София, средното си образование завършва в „Национална финансово стопанска гимназия”. Висшето си образование продължава в „Университет за национално и световно стопанство”, като се дипломира със степен Магистър по специалност „Счетоводство и контрол”. Започва работа в сферата на финансите, като натрупва значителен опит и компетентност, работейки в редица финансово–консултантски компании. От 2007 г. започва кариерата си в областта на недвижимите имоти. Значителен опит придобива във водеща компания за недвижими имоти, като по-късно започва самостоятелна кариера в тази област. Натрупва сериозен опит в продажбите на жилищни имоти, като тясно се специализира в продажбите на имоти ново строителство. Основно е ангажирана с цялостния процес при сделки за покупко-продажби на жилищни площи.

През годините, от както работи в сферата на недвижимите имоти, създава редица успешни контакти със строително–инвестиционни компании и клиенти, което й помага да приложи усвоените маркетингови качества в проучването на имотния пазар у нас, както и успешно да рекламира и продава в областта.

Към настоящия момент Добринка непрекъснато обогатява своите квалификации и умения, като непрестанно надгражда своите икономически компетенции по финанси, оценяване, и застраховане, както и други важни сфери, част от пазара за недвижими имоти.

От 2012 г. придобива квалификация, като финансов консултант, към водеща брокерска компания в областта на финансовото осигуряване, като непрекъснато повишава компетенциите си в тази сфера.

В продължение на години посещава допълнителни езикови курсове в школа „Престиж“, където усъвършенства езиковите с познания. В основното си образование изучава разширено немски език и руски език.

Добринка се присъединява към екипа на ЛУКС ИМОТИ, привлечена от положителния имидж на компанията, както и от коректното отношение на компанията към клиенти и партньори.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти