Интервю с Юлита Гърбева, отличена за Брокер на месец май

LUXIMMO

12.06.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

Динамичен, но по онзи мотивиращ начин, който те амбицира да си още по-фокусиран всеки ден.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Стремя се да чувам и разбирам клиентите си. В нашата работа трябва да си и малко психолог. Да откликнеш на емоциите на клиента с подобаващо разбиране. Стремя се да бъда откровена, открита и коректна в комуникацията си не само с клиентите, но и с колегите. Всяко недоизказано нещо може да има сериозни последици.

Имате ли си любим тип клиенти?

Не. Понякога „трудните” в началото клиенти, могат да се окажат най-коректните във всяко отношение и обратното. Към всеки подхождам с идеята, че искам да бъда максимално полезна със знанията и опита си към неговото търсене или предлагане. За мен винаги най-важно е крайният резултат да е най-добрият възможен.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Най-трудно се изгражда доверие. Особено, когато пазара позволяла некоректно отношение. Ежедневие е да срещам разочаровани хора, подведени и оставени сами да търсят решение на даден проблем. Брокерът е медиатор и той трябва да е такъв от първия до последния момент на сделката и дори след това. Така се гради имидж и се създават доволни и лоялни клиенти.

Какви качества притежава един добър брокер?

Интелигентност, интуитивност, откритост, добра комуникативност и добра адаптация. Добрият брокер трябва да е добре информиран и любознателен, защото това носи самочувствие, а то е необходимо, за да бъдем убедителни в това, което правим.

Каква професионална година очаквате?

Успешна и интересна.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Юлита Гърбева!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти