LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Юлита Гърбева, отличена за Брокер на месец май

LUXIMMO

12.06.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

Динамичен, но по онзи мотивиращ начин, който те амбицира да си още по-фокусиран всеки ден.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Стремя се да чувам и разбирам клиентите си. В нашата работа трябва да си и малко психолог. Да откликнеш на емоциите на клиента с подобаващо разбиране. Стремя се да бъда откровена, открита и коректна в комуникацията си не само с клиентите, но и с колегите. Всяко недоизказано нещо може да има сериозни последици.

Имате ли си любим тип клиенти?

Не. Понякога „трудните” в началото клиенти, могат да се окажат най-коректните във всяко отношение и обратното. Към всеки подхождам с идеята, че искам да бъда максимално полезна със знанията и опита си към неговото търсене или предлагане. За мен винаги най-важно е крайният резултат да е най-добрият възможен.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Най-трудно се изгражда доверие. Особено, когато пазара позволяла некоректно отношение. Ежедневие е да срещам разочаровани хора, подведени и оставени сами да търсят решение на даден проблем. Брокерът е медиатор и той трябва да е такъв от първия до последния момент на сделката и дори след това. Така се гради имидж и се създават доволни и лоялни клиенти.

Какви качества притежава един добър брокер?

Интелигентност, интуитивност, откритост, добра комуникативност и добра адаптация. Добрият брокер трябва да е добре информиран и любознателен, защото това носи самочувствие, а то е необходимо, за да бъдем убедителни в това, което правим.

Каква професионална година очаквате?

Успешна и интересна.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Юлита Гърбева!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти