LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Винсент Ван Дюсен: Симфония от елементи

Architectural Digest

16.10.2018

Architectural Digest ни показват едно от творенията на интериорния дизайнер Винсент Ван Дюсен. Локацията е Ню Йорк, а клиентите са фотограф и финансист, вечно препускащи през ежедневието, които искат домът им да носи абсолютното усещане за релакс и спокойствие. Твърдят, че преди 20 години са се влюбили в дома на Винсент и осъзнали, че търсят същото и за своя - повече пространство, по-малко предмети, по-малко цвят.

"Стилът на Ван Дюсен е както изразено съвременен, така и вечен. Както когато наблюдаваш картина на Вермер - не очакваш да чуеш нищо друго освен тиктакането на часовника си или собствения си пулс. Нищо не ти се струва ново," така го описват клиентите му.

А той допълва: "Клиентите ми имат претоварени животи и затова пространствата, в които живеят трябва да бъдат успокояващи."

Разгледайте целия нюйоркски апартамент, проектиран от този модерен властелин на пространствата и цветовете.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти