Интервю с офис Luximmo Владислав Варненчик, Варна

LUXIMMO

22.01.2019

Срещаме Ви с професионалистите ни от офис Luximmo Владислав Варненчик в град Варна. Пример за сплотен екип, който постига общи цели, консултантите на офис Варненчик ни споделят очакванията си за 2019 година.

До колко е важна работата в екип в брокерската професия?

Аделина Матеева, консултант: В брокерската професия екипната работа е една от най-важните! И „сам воин е воин“, но в професията отлични рзултати достигаме, когато се обединяваме. Изграждаме доверие, което провокира обменянето на идеи и свършването на работата става по-бързо и качествено. Работата в екип учи на колегиалност, гъвкавост и отдаденост. Помага да се приспособим към различни ситуации и различни характери. Работата в екип вдъхновява и дава възможност заедно да откриваме правилното решение на проблема, чрез индивидуалните умения и усилия да допринесем за общото благо.

Kакво е за Вас професионален успех?

Ангел Соколов, старши консултант: Професионален успех за мен означава, обществото и в частност моите клиентите, чувайки името ми, да усещат коректен партньор. Името трябва да означава стабилност и честност.

Какви са целите ви за предстоящата година?

Красимир Йорданов, консултант: Целите ми за 2019 г. са да повиша професионалната си квалификация и уменията си за работа в екип.

Светозар Димитров, старши консултант: Целите ми за 2019 година са свързвани основно с развитие на ваканционния пазар и популяризирането му сред българите, търсещи своя втори дом близо до морето. Ще вложа време и усилия в изграждането на най-конкурентното и богато портфолио от луксозни имоти по Черноморието. Моята цел, както и на колегите ми, е Луксиммо да бъде основен партньор на всеки продавач и купувач!

Какво се крие зад успеха на мечтания екип?

Кристиян Леонидов, консултант: Зад успеха на всеки екип трябва да виждаме колективната работа, сплотеността, липсата на интриги и най-вече постоянството, което изгражда поведенчески модели, методичност и доверие.

Какво е за Вас агенция Luximmo и защо решихте да се присъедините точно към нейния екип?

Мартин Стоянов, консултант: Познавам някои от колегите от дълго време и знам, че са интелигентни и амбициозни хора. Това важи и за колегите, с които се запознах впоследствие и сега работим заедно. Хубаво да си заобграден от такива хора не само на работното място. Средата тук е професионална, точно каквато трябва да е, а и забавната част не липсва.

А каква година се очаква за имотния пазар според Вас?

Силвия Гочева, старши консултант: Очакванията ми са доста оптимистични. Очертава се 2019 година да бъде още по-силна за имотния пазар във Варна. В града има планирани много интересни нови проекти, които ще бъдат реализирани в следващите 2-3 години. Варна се развива инфраструктурно и демографски, което се надявам до доведе и до по-висок ръст на туризма. Така че, по всичко личи, че през следващата една година недвижим имот, ще бъде най-добрата опция за инвестиция.

Какъв е най-добрият съвет или урок, който сте получили от колега?

Юлияна Куртева, консултант: Най-добрият съвет даден ми от колега е „Не разчитай на „мъжка дума“! Свърши си работата както трябва, с всички необходими документи!”

Къде искате да видите екипа си? Какво искате да постигнете в дългосрочен план?

Гергана Тасева, мениджър офис: Екипът ми е от устремени и целенасочени, млади, амбициозни хора. Всеки ден работят по-добре от предходния и се усъвършенстват. Вярвам в техните способности, знания и успех, затова им давам необходимата свобода, да разгърнат потенциала, креативността и добрите си идеи! Искам да ги видя доказани като професионалисти, поели отговорност за работата си, подчинявайки личната си изява на общата ефективност. Сигурна съм, че в дългосрочен план този екип може да се наложи като истински лидер, един от най-добрите и успешните, печелещ клиентите си с доверие, виталност и харизма, а с личния си пример за дисциплина, спокойствие и умереност, се надявам да ги мотивирам и вдъхновявам да работят с удоволствие и заедно да вървим напред. Нека бъдем промяната, която искаме да видим!

Кой е най-добрият ви офис спомен или изживяване?

Силвия Гочева, старши консултант: Предвид че съм в този офис вече 11 години, имам много спомени, но най-приятния ми спомен е когато колегите ми направиха парти изненада с балони и торта по случай 10-годишния ми юбилей във фирмата. Това много ме разчувства и мотивира.

Аделина Матеева, консултант: За мен всеки ден в офиса е прекрасно изживяване! Идвайки в екипа на Luximmo през 2018 г се чувствам като на мястото си, като при най-добрия си приятел и всеки ден е приключение!

Мартин Стоянов, консултант: От позицията на „новобранец“ в офиса, нямам много за казване, но оценявам факта, че колегите ми винаги са насреща със съвет, което ми помага бързо да израствам в професията.

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти