LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с офис Luximmo Владислав Варненчик, Варна

LUXIMMO

22.01.2019

Срещаме Ви с професионалистите ни от офис Luximmo Владислав Варненчик в град Варна. Пример за сплотен екип, който постига общи цели, консултантите на офис Варненчик ни споделят очакванията си за 2019 година.

До колко е важна работата в екип в брокерската професия?

Аделина Матеева, консултант: В брокерската професия екипната работа е една от най-важните! И „сам воин е воин“, но в професията отлични рзултати достигаме, когато се обединяваме. Изграждаме доверие, което провокира обменянето на идеи и свършването на работата става по-бързо и качествено. Работата в екип учи на колегиалност, гъвкавост и отдаденост. Помага да се приспособим към различни ситуации и различни характери. Работата в екип вдъхновява и дава възможност заедно да откриваме правилното решение на проблема, чрез индивидуалните умения и усилия да допринесем за общото благо.

Kакво е за Вас професионален успех?

Ангел Соколов, старши консултант: Професионален успех за мен означава, обществото и в частност моите клиентите, чувайки името ми, да усещат коректен партньор. Името трябва да означава стабилност и честност.

Какви са целите ви за предстоящата година?

Красимир Йорданов, консултант: Целите ми за 2019 г. са да повиша професионалната си квалификация и уменията си за работа в екип.

Светозар Димитров, старши консултант: Целите ми за 2019 година са свързвани основно с развитие на ваканционния пазар и популяризирането му сред българите, търсещи своя втори дом близо до морето. Ще вложа време и усилия в изграждането на най-конкурентното и богато портфолио от луксозни имоти по Черноморието. Моята цел, както и на колегите ми, е Луксиммо да бъде основен партньор на всеки продавач и купувач!

Какво се крие зад успеха на мечтания екип?

Кристиян Леонидов, консултант: Зад успеха на всеки екип трябва да виждаме колективната работа, сплотеността, липсата на интриги и най-вече постоянството, което изгражда поведенчески модели, методичност и доверие.

Какво е за Вас агенция Luximmo и защо решихте да се присъедините точно към нейния екип?

Мартин Стоянов, консултант: Познавам някои от колегите от дълго време и знам, че са интелигентни и амбициозни хора. Това важи и за колегите, с които се запознах впоследствие и сега работим заедно. Хубаво да си заобграден от такива хора не само на работното място. Средата тук е професионална, точно каквато трябва да е, а и забавната част не липсва.

А каква година се очаква за имотния пазар според Вас?

Силвия Гочева, старши консултант: Очакванията ми са доста оптимистични. Очертава се 2019 година да бъде още по-силна за имотния пазар във Варна. В града има планирани много интересни нови проекти, които ще бъдат реализирани в следващите 2-3 години. Варна се развива инфраструктурно и демографски, което се надявам до доведе и до по-висок ръст на туризма. Така че, по всичко личи, че през следващата една година недвижим имот, ще бъде най-добрата опция за инвестиция.

Какъв е най-добрият съвет или урок, който сте получили от колега?

Юлияна Куртева, консултант: Най-добрият съвет даден ми от колега е „Не разчитай на „мъжка дума“! Свърши си работата както трябва, с всички необходими документи!”

Къде искате да видите екипа си? Какво искате да постигнете в дългосрочен план?

Гергана Тасева, мениджър офис: Екипът ми е от устремени и целенасочени, млади, амбициозни хора. Всеки ден работят по-добре от предходния и се усъвършенстват. Вярвам в техните способности, знания и успех, затова им давам необходимата свобода, да разгърнат потенциала, креативността и добрите си идеи! Искам да ги видя доказани като професионалисти, поели отговорност за работата си, подчинявайки личната си изява на общата ефективност. Сигурна съм, че в дългосрочен план този екип може да се наложи като истински лидер, един от най-добрите и успешните, печелещ клиентите си с доверие, виталност и харизма, а с личния си пример за дисциплина, спокойствие и умереност, се надявам да ги мотивирам и вдъхновявам да работят с удоволствие и заедно да вървим напред. Нека бъдем промяната, която искаме да видим!

Кой е най-добрият ви офис спомен или изживяване?

Силвия Гочева, старши консултант: Предвид че съм в този офис вече 11 години, имам много спомени, но най-приятния ми спомен е когато колегите ми направиха парти изненада с балони и торта по случай 10-годишния ми юбилей във фирмата. Това много ме разчувства и мотивира.

Аделина Матеева, консултант: За мен всеки ден в офиса е прекрасно изживяване! Идвайки в екипа на Luximmo през 2018 г се чувствам като на мястото си, като при най-добрия си приятел и всеки ден е приключение!

Мартин Стоянов, консултант: От позицията на „новобранец“ в офиса, нямам много за казване, но оценявам факта, че колегите ми винаги са насреща със съвет, което ми помага бързо да израствам в професията.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти