LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Полезно от Luximmo: Три нови тенденции на пазара на имоти във Варна

imoti.net

28.09.2018

Станимира Петкова е част от екипа на Luximmo Finest Estates от началото на създаването на компанията. Напълно отдадена на бизнеса с недвижимите имоти, тя успява да обслужва безупречно клиенти от различни нации, говорейки перфектно няколко езика и преодолявайки с лекота мултикултурални различия в бизнеса и общуването. Станимира участва в редица изложения, организирани в Литва, Латвия, Естония, Полша и Румъния, както и в телевизионни предавания с тематика „недвижими имоти” у нас и в чужбина. Освен като добър професионалист и посланик на марката Luximmo Finest Estates, тя е призната и като експерт, който улавя тенденциите на пазара на имоти и прави точни прогнози, които помагат на клиентите да управляват успешно своите инвестиции. Ето какво сподели тя с нас и какви промени забеляза през последните месеци във Варна:

Най-търсени апартаменти

През последните месеци апартаментите в затворени комплекси тип ново строителство са най-предпочитаният избор на нашите клиенти. Най-голям интерес има към жилища с площ 70-80 кв.м. Задължително е наличието на поне едно паркомясто, но това не изключва и наличието на удобен градски транспорт, който допълнително да улеснява ежедневието на живущите.

Здравословен начин на живот

Варна е град, който се радва на отличен климат. Значението на екологията и здравословния начи на живот и тук се превръщат във водеща тенденция. Все по-често нашите клиенти изискват имоти, които да са близо до пространства, подходящи за спорт. Тази добра «вълна» тръгна от САЩ, където много имоти повишиха своята стойност, защото предлагат близост до паркове и алеи, в които може да се прави джогинг, спортно ходене или други активости на открито. Радваме се, че Варна разполага с изобилие от такива площи и отново може да отговори на световия тренд.

Устойчиво строителство

Единственият начин да гарантираме дългосрочна стойност на имота, който купуваме, е да обърнем внимание на правилната комбинация от вродени качества и устойчиви технологии в строителството. LED осветлението на общите части и фасадата на сградите вече са често търсени и изисквани от модерния купувач, защото оптимизират месечния бюджет и демонстрират отговорна позиция на инвеститора към бъдещето на сградата, обитателите и глобалната картина на града. Възобновяемите алтернативни източници на енергия са също интересна материя, за която все по-често говорим с нашите купувачи. Всички технологии за Smart home се залагат на ниво проект в доста сгради, което определено ми показва, че потребителите и инвеститорите стават все повече осъзнават важността на устойчивото строителство и отношението към средата, която обитаваме.

Вижте всички качествени имоти, предлагани от Luximmo, в град Варна!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти