LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Невена Стоянова пред Bloomberg TV: Имотният пазар навлиза в спокоен и балансиран период

bloombergtv.bg

15.06.2018

Управляващият директор на Luximmo Finest Estates Невена Стоянова беше гост в предаването "Светът е бизнес" по Bloomberg TV с водещ Ивайло Лаков.

Стоянова коментира горещите имотни теми в контекста на последното проучване на Евростат, че голям процент от жилищата в България са пренаселени. Според нея това се случва най-вече поради две причини - вътрешно миграционните процеси в България (от по-малките населени места към големите градове), както и фактът, че традиционно българинът живее с родителите си до една по-късна възраст.

Управляващият директор на Luximmo посочи още, че "прегряване" на имотния пазар не се наблюдава, по-скоро той навлиза в един по-балансиран период.

Вижте цялото участие на Невена Стоянова в "Светът е бизнес" тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти