LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Яна Янчева, отличена за Брокер на месец юни

LUXIMMO

05.07.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

Месец юни за мен беше доста натоварен, динамичен и ползотворен. Увеличава се броя на заинтересувалите се български клиенти от ваканционни имоти на нашето Черноморие и в Банско. Все повече българският купувач започва да оценява предимствата на придобиването на ваканционен имот в България.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

В работата си, винаги съм се стремяла да съм максимално експедитивна и изчерпателна. Смятам, че когато клиент желае да закупи имот, то това желание е много силно за един кратък период от време, премине ли първоначалната еуфория той започва да търси други варианти и покупката малко или много се отлага във времето.

Имате ли си любим тип клиенти?

Не мога да определя точно определен тип клиенти, които да са ми любими, всички клиенти са интересни и всеки един ми от тях задължително ми донася допълнителен опит който е изключително ценен в нашата професия.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Най – голямото предизвикателство е, че ние трябва да знаем и разбираме почти от всичко, да сме психолози, съветници, приятели и чак накрая консултанти на клиентите си. Всичко това прави професията изключително интересна и много динамична.

Какви качества притежава един добър брокер?

Добрият брокер трябва да може да преценява какво точно търсят клиентите му, да успява да спечелва доверието им и никога да не се поставя на тяхно място в избора на имот.

Каква професионална година очаквате?

Годината до момента беше много успешна, вярвам че ще продължи да е така и през следващата. Надявам се да навлезем на нови пазари. Все повече клиенти от цял свят, откриват предимствата на България.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Яна Янчева!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти