Интервю с Радина Атанасова, "Брокер на месец януари"

LUXIMMO

13.02.2018

Как стартира за Вас 2018?

2018-та започна успешно за мен, както в личен, така и в професионален план. Годината стартира повече от благоприятно за мен с двойна сделка в топ проекта „Comfort Residence“. Към момента тенденцията се запазва, като очертаващият хоризонт, който се открива пред мен в близко бъдеще, е още по-перспективен. Всичко е постигнато с много труд, желание, амбиция и разбира се, силната подкрепа на нашия бранд, без който нямаше да давам това интервю.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

Стремя се към натрупване на опит, реализиране на по-добри и рентабилни сделки, както усъвършестването си като професионалист. Базирам работата си на лоялност, енергия, фокус и вслушване в нуждите на конкретния клиент.

Имате ли си любим тип клиенти?

Да, любимият ми тип клиенти са хората, които са честни и говорят в прав текст, ценейки както тяхното, така и моето време.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

Комплексната комбинация между това да бъдеш за своите клиенти консултант, съветник, безпристрастен рефер, икономист, строителен експерт и най-вече психолог.

Какви качества притежава един добър брокер?

Без значение професионализмът и годините опит, единственото, което има значение, е качеството да говориш по-малко и да слушаш повече.

Каква 2018-та година очаквате?

Ударно безкомпромисна.

Вижте всички оферти с отговорен брокер Радина Атанасова!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти