LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Интервю с Димитър Джибин, отличен за Брокер на месец юни

LUXIMMO

11.07.2018

Какъв месец изпратихте в професионален план?

В професионален план изпратих един динамичен месец, свързан със завишен интерес отстрана на български и чуждестранни купувачи към предлаганите ни ваканционни имоти в ски курорта Банско и региона. Наблюдава се, засилващ интерес на клиенти от Западна Европа и Близкия Изток към предлаганите апартаменти ново строителство.

Към какво се стремите в работата си? Какви са професионалните принципи, които отстоявате?

В работата си се стремя да получа голямо количество информация, относно тенденциите на пазара, за оценка на имотите, за процеса на сключване на сделки с имоти. В професията си се ръководя от следните принципи: способност за убеждаване, умение за ясно представяне на информацията, коректност и лоялност в отношенията с клиентите.

В работата си се ръководя от следната мисъл:

„Аз съм перфекционист. Когато правя нещо, трябва да съм най–добър от всички или да го направя по напълно различен начин от останалите — иначе няма смисъл да го правя.“ — Кейлеб.

Имате ли си любим тип клиенти?

Всеки клиент е различен. Има клиенти, които са наясно, какво търсят и имат яснота, относно желания от тях имот. Да, определено, с такива клиенти се работи лесно и бързо. Останалите, трябва да ги насочим, според възможностите и потребностите им, за да останат доволни от инвестицията си.

Какви са най-големите предизвикателства на брокерската професия?

В бизнеса с недвижими имоти щастието на клиентът е на първо място. Ето защо добрите консултанти влагат много усилия и енергия, за да спечелят доверието и дори приятелството на хората, чиито домове купуват и продават. Щастлив клиент= успешен брокер!

Какви качества притежава един добър брокер?

Преди всичко да обича работата си и да я върши с желание. Според мен, най-важните качества в тази професия са: коректност, комуникативност, да е добър психолог, и най-вече да умее да изслушва клиентите. Всички действия на брокера трябва да са насочени изключително в интерес на клиентите, той винаги трябва да е коректен с тях, защото един доволен клиент ще доведе още двама или трима, а недоволният ще изгони поне десет.

Каква професионална година очаквате?

Очаквам стабилност на пазара и много сключени сделки!

Вижте всички оферти с отговорен брокер Димитър Джибин!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти